02 apr. 2016 | 10:14

Call of Duty Black Ops III se pregătește de un nou DLC, dar nu va fi pentru toți

Gaming
Call of Duty Black Ops III se pregătește de un nou DLC, dar nu va fi pentru toți

Seria Call of Duty continuă să fie una dintre cele mai profitabile francize pentru Activision, iar asta se datorează și lansării regulate de DLC-uri, precum cel ce urmează să se lanseze pentru Black Ops III în curând.

În fiecare an, avem parte de un nou Call of Duty. Această serie de FPS-uri este publicată de Activision, dar este dezvoltată alternant de două studiouri diferite, Infinity Ward și Treyarch. Cel mai nou dintre ele, lansat în luna noiembrie a anului trecut, a fost creat de Treyarch și este disponibil atât pe consolele mai vechi, Xbox 360 și PS3, cât și pe Xbox One, PS4 sau PC. În mare parte, experiența de gaming este foarte similară între platforme, dar există totuși câteva diferențe.

Din cauza unui parteneriat încheiat între Sony și Activision, atât lansarea efectivă a jocurilor noi din serie, cât și a DLC-urilor ulterioare, are loc întâi pe PlayStation. Același principiu se aplică și în cazul iminentul DLC pentru Call of Duty Black Ops III intitulat Eclipse. Disponibil începând cu data de 19 aprilie, conținutul suplimentar descărcabil va putea fi experimentat doar de către cei care au jocul pe PS4. În ceea ce privește gamerii care folosesc un PC sau un Xbox One, destinul lor este momentan necunoscut, chiar dacă nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când va fi disponibil Eclipse și pe respectivele platforme.

În ceea ce privește conținutul suplimentar ce va fi integrat în Call of Duty Black Ops III Eclipse, va fi vorba de patru hărți noi pentru multiplayer, cât și o experiență single player intitulată Zombies. Aceasta din urmă se va desfășura pe o insulă din Oceanul Pacific în perioada celui de Al doilea război mondial. Prețul pentru noul DLC Eclipse va fi de 15 dolari dacă îl achiziționați separat, dar faceți o investiție mai bună dacă veți opta pentru Season Pass, un pachet ce conține toate cele patru DLC-uri ce vor fi lansate pentru Black Ops 3, unul care este deja disponibil – Awakening, Eclipse și alte două ce urmează să apară până la finele anului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele