Acțiunea din următorul joc Call of Duty ar putea avea loc în spațiu

Acțiunea din următorul joc Call of Duty ar putea avea loc în spațiu

Următorul joc din seria Call of Duty ar putea avea loc în spațiu.

Zvonuri importante în legătură cu următorul joc Call of Duty au apărut încă de luna trecută. După cum scriu cei de la Slashgear, în raportul financiar al celor de la Infinity Ward era menționat un nou titlu Call of Duty de excepție, iar la scurt timp, au apărut informații conform cărora acesta ar urma să aibă loc în spațiu. Acum, două noi publicații confirmă zvonurile, spunând că Infinty Ward va dezvolta, într-adevăr, un Call of Duty a cărui acțiune va avea loc în spațiu.

Ultimul joc creat de respectivele studiouri a fost Call of Duty: Ghosts, iar un capitol din cadrul acestuia se desfășura în spațiu. Jocul nu a avut parte de review-uri foarte bune, iar din această cauză, mulți gameri s-au gândit că ar putea avea de-a face cu o continuare. Sursele, însă, menționează că nu va fi cazul, următorul Call of Duty având o poveste diferită față de acela.

Activision este o companie recunoscută pentru importanța pe care o acordă feedback-ului din partea utilizatorilor. Având în vedere reacțiile stârnite de ultimul joc realizat de Infinity Ward, este greu de crezut că vom avea de-a face cu un joc identic cu Ghosts. Acesta ar urma să fie lansat în luna noiembrie, în aceeași perioadă cu Battlefield 5.

Citește și: