Cadouri de Crăciun pentru bărbați: gadgeturi de pus sub brad

Ghidul cumpărătorului
Cadouri de Crăciun pentru bărbați: gadgeturi de pus sub brad
13 dec. 2016 | 18:16

În cazul în care căutați cadouri de Crăciun pentru bărbați în perioada aceasta, avem câteva sugestii pentru voi mai jos.

Sărbătorile de la finalul anului se apropie, iar multe persoane vor să le facă surprize celor dragi. Având în vedere numeroasele oferte disponibile în perioada actuală, este destul de ușor să găsiți cadouri de Crăciun pentru bărbați. eMAG, de exemplu, are numeroase reduceri la dispozitive și accesorii de toate felurile, iar în lista de mai jos am inclus câteva dintre produsele noastre preferate. Puteți găsi mai multe oferte eMAG aici.

Cadouri de Crăciun pentru bărbați – Căști  Audio-Technica ATH-AX3iSBK

Pentru un ”audiofil”, o pereche de căști este întotdeauna un cadou potrivit. Conform descrierii oficiali, căștile sunt proiectate special pentru utilizarea într-o viață activă, zi  de zi, oferind un grad ridicat de confort. Mai mult decât atât, acestea sunt dotate cu drivere mari de 40 de milimetri, pernițe și bandă de susținere și beneficiază de un design plat-pliabil și cablu plat. De asemenea, dispune de un microfon și un controler (apel/volum/muzică) încorporat în cablu, permițându-vă să răspundeți la apeluri și să controlați muzica/video și reglarea volumului pe smartphone-uri și alte playere compatibile. Îl găsiți la ofertă AICI.

Dronă Parrot Airborne Cargo Travis

Dronele au crescut enorm în popularitate pe parcursul ultimilor ani, iar în perioada aceasta, modelul Airborne Cargo Trvis, produs de Parrot, este unul dintre interesante cadouri de Crăciun pentru bărbați. Raza de acțiune a dronei este de 20m, aceasta beneficiind de conectivitate Bluetooth. Drona se controlează prin telefon, poate zbura în jur de nouă minute și poate face poze cu o rezoluție de 640×480 pixeli. În cazul în care vreți să achiziționați această dronă, o puteți găsi la un preț avantajos AICI.

Cadouri de Crăciun pentru bărbați – Rise of the Tomb Raider

În cazul în care persoana vizată deține o consolă PlayStation 4, atunci jocul Rise of the Tomb Raider ar putea fi un cadou potrivit. Acesta a fost unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului 2015 și beneficiază de o grafică și de un gameplay excepționale. Timp de un an, acesta a fost disponibil în mod exclusiv pe Xbox și PC, însă în urmă cu câteva luni, a debutat și pe PlayStation 4. În mod interesant, jocul este în prezent mult mai ieftin pe eMAG decât pe PS Store. Poate fi găsit, alături de numeroase alte posibile cadouri de Crăciun pentru bărbați, pe site-ul comerciantului AICI.