Cadouri de Crăciun: gadgeturi pe care le poți agăța în brad

Cadouri de Crăciun: gadgeturi pe care le poți agăța în brad

Cadouri de Crăciun caută toată lumea în această perioadă, iar noi venim în ajutorul vostru cu câteva recomandări micuțe și drăguțe.

 

 

Când sunteți în căutare de idei pentru cadouri de Crăciun, nu trebuie să vă aruncați neapărat la sume mari și dimensiuni enorme. De multe ori, un gadget micuț, dar dăruit din inimă poate conta mai mult decât un cadou scump, dar inutil.

Așadar, am aruncat un ochi peste lista cu reduceri eMAG și am găsit trei cadouri de Crăciun perfecte pentru cei cu bugete mici, dar suflet mare și o pasiune la fel de mare pentru tehnologie.

Cadouri de Crăciun

Începem această listă cu un gadget mic de care se va bucura orice posesor de smartphone-uri. Printre cele mai bine-primite cadouri de Crăciun se numără și bateriile externe, iar noi am ales un model de capacitate mare și cu preț mic. Este vorba despre un acumulator ASUS, de 10400 mAh, care poate încărca un smartphone de 3-4 ori. Îl găsiți AICI, printre celelalte oferte eMAG.

Cei care adoră muzic sigur au pe lista de cadouri de Crăciun și o pereche de căști. Noi am ales o pereche in-ear Bluetooth de la Avantree. Au un design ergonomic, promit un sunet puternic și clar și sunt dotate și cu un microfon, deci persoana care le va primi va putea efectua și apeluri cu ajutorul lor. Le găsiți AICI.

Ultima recomandare de azi este o brățară de fitness. Dacă ar fi să glumim nițel, am putea spune că este cel mai util gadget de pe această listă cu idei de cadouri de Crăciun, fiindcă mulți vor vrea să scape de sarmalele acumulate în timpul sărbătorilor. Am ales un mode de la E-Boda, care se bucură de review-uri foarte bune și care beneficiază și de o reducere de preț substanțială. O găsiți la reducere, la eMAG, AICI.

18:09 / 13.12.2016