Blood and Wine – noul DLC Witcher 3 vine cu 30 de ore de misiuni

Blood and Wine - noul DLC Witcher 3 vine cu 30 de ore de misiuni

Unul dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani este The Witcher 3: Wild Hunt, iar prin intermediul noului DLC Blood and Wine aveți toate motivele să-l revizitați.

A trecut aproximativ un an la lansarea ultra premiatului Witcher 3: Wild Hunt. Jocul cu un univers deschis, elemente de gameplay inovative și o grafică impresionantă avea toate elementele pentru a crea dependență printre fanii RPG-urilor. Cei care au terminat însă misiunile incluse în pachetul inițial, se pot acum orienta către un nou DLC cu atât de mutl conținut nou încât ai fi tentat să crezi că vorbim de un nou joc.

The Witcher 3 Wild Hunt a fost urmat la finele lui 2015 de primul său DLC consistent intitulat Hearts of Stone. La finele acestei luni veți putea pune mâna și pe Blood and Wine, un nou pachet de misiuni, monștri, arme și armuri care ar trebui să vă țină interesul viu.

În Blood and Wine veți putea vizita pentru prima oară o nouă arie pe hartă intitulată Toussaint, dominată, cum era de prevăzut, de un mostru foarte periculos. Scopul lui Geralt este să învingă respectiva bestie, dar până acolo, mai are de rezolvat 90 de misiuni noi și de explorat 40 de puncte de interes, pentru a înțelege exact despre ce este vorba în poveste. Tot acum, jucătorii vor putea experimenta un nou sistem inteligent prin care se pot vedea urmări evidente în împrejurări după ce eliminați diverși inamici ascunși pe traseu.

În total pentru The Witcher 3: Blood and Wine au fost scrise și interpretate aproximativ 14.000 de linii de dialog. Ca termen de comparație le puteți folosi pe cele 8000 din Hearts of Stone. Cei 20 de inamici complet noi împreună cu misiunile ce vor fi introduse, vor putea fi duse la capăt folosind o combinație personalizată între 30 de arme noi și 100 de elemente de armură. Prin intermediului modului New Game Plus veți putea activa una dintre cele 12 mutații noi.

Pe 31 mai, Blood and Wine va fi lansat pentru Wicther 3 într-un format dedicat utilizatorilor de Xbox One, PlayStation 4 sau PC.