BLOCKS: Ceasul modular este mai aproape de a fi achiziționat

Viitorul gadgeturilor este cât se poate de modular, iar exemple precum BLOCKS ne confirmă că nu mai avem mult de așteptat pentru a achiziționa un smartwatch personalizabil prin bucăți.

Există din ce în ce mai multe companii care anunță smartphone-uri modulare. Cu excepția Project Ara de la Google, acestea nu sunt neapărat realizabile din bucăți, dar, în orice caz, oferă utilizatorului un grad sporit de flexibilitate când vine vorba de personalizarea experienței de utilizare.

În ceea ce privește proiectul primului ceas inteligent modular, acesta a ajuns pe Kickstarter anul trecut, dar se pare că a avut probleme majore în ceea ce privește producția în masă și, tocmai din acest motiv, nu a reușit să respecte termenul de livrare aferent lunii mai. Inițial, are obligația să livreze 5500 de unități către membrii comunității Kickstarter. Trecând însă peste particularitățile negative ale ecuației, important este că BLOCKS este acum disponibil pentru pre-comandă.

Nu contează dacă ați reușit sau nu să finanțati proiectul de pe Kickstarter din urmă cu aproximativ un an. Oricine se poate grăbi să se treacă pe lista de viitori posesori ai acestui gadget interesant cu un sistem de operare bazat pe Android, deși privilegiul nu va fi neapărat ieftin.

La 330 de dolari, BLOCKS nu se numără printre smartwatch-urile accesibile, dar dacă vă încântă ideea, îl puteț comanda de la această adresă. Primele unități vor fi livrate în luna septembrie.

Incluse în acest preț, veți primi patru module la alegere care vă încântă, dintr-un total de șase disponibile. Printre opțiunile pe care le aveți la dispoziție se numără o baterie suplimentară, un modu GPS, o lanternă, un buton programabil pentru interacțiunea cu smartphone-ul din dotare și un modul de aventură. Acesta din urmă vă permite să măsurați temperatura din împrejurimi cu precizi, altitudinea, presiunea atmosferică și umiditatea.

În teorie, în timp vor mai exista și alte module, dar până când compania va începe să mai investească și alți bani în acest concept, are nevoie să mai și câștige.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo