Blackberry pregătește un nou telefon Android: cum ar putea arăta viitorul dispozitiv

Blackberry pregătește un nou telefon Android: cum ar putea arăta viitorul dispozitiv

Un leak recent ne prezintă un posibil design al viitorului telefon Android produs de Blackberry.

În luna aprilie a acestui an vă spuneam că Priv nu a reușit să contribuie la îmbunătățirea situației financiare a companiei, motiv pentru care Blackberry ar pregăti două telefoane Android mid-range. La acea vreme, știrea fusese confirmată chiar de către John Chen, însă acesta nu a menționat când am putea vedea cele două telefoane lansate. Acum, grație unui nou leak, avem și câteva informații în legătură cu designul viitorului telefon.

Blackberry Neon 1

După cum scrie site-ul Geeky Gadgets, care îi citează pe cei de la Crackberry, numele viitorului dispozitiv ar fi Blackberry Neon. Acesta ar fi cunoscut și sub numele de cod DTEK50. În ceea ce privește specificațiile, am putea avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 617, 3GB RAM și cu o capacitate de stocare de 16GB. Din fericire, acestora li s-ar putea adăuga alți 2TB, grație slotului pentru carduri microSD.

Blackberry Neon 2

Toate acestea s-ar putea ascunde în spatele unui ecran cu o diagonală de 5,2 inci, care suportă o rezoluție QHD, de 2.560 x 1.440 de pixeli. Cât despre camerele foto, se pare că senzorul de pe față ar putea fi unul de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe spate ar fi de 13 megapixeli. Bateria va avea o capacitatea de 2.610 mAh, nu va putea fi înlocuită și va suporta tehnologie pentru reîncărcare rapidă Quick Charge 2.0.

Blackberry Neon 3

Blackberry ar fi reușit să vândă în jur de 600.000 de telefoane pe parcursul ultimului sfert financiar din anul 2015, mult mai puține decât au prezis. Pentru a vă face o idee mai bună în legătură cu diferența dintre Blackberry și cei mai mari producători de mobile, trebuie să știți că Samsung a vândut până acum nu mai puțin de 10 milioane de terminale Samsung Galaxy S7 și S7 Edge.

În primele zile ale lunii iulie, la mai puțin de doi ani de la lansarea oficială, din luna cecembrie 2014, BlackBerry a anunțat în mod oficial că va renunța la modelul Classic, unul din cele care i-au adus recunoaștere pe plan mondial.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: