BlackBerry DTEK60 ar rivaliza cu Pixel XL și iPhone 7 Plus

BlackBerry DTEK60 ar rivaliza cu Pixel XL și iPhone 7 Plus

BlackBerry e o companie care nu este neapărat în pană de inspirație vizavi de telefoane, dar chiar și cu creații precum BlackBerry DTEK60, cu un raport preț/performanță imbatabil, nu pare să mai revină pe calea cea dreaptă.

În urmă cu câteva săptămâni, în timp ce Google își încerca norocul în domeniul telefoanelor, BlackBerry lansa cel de-al treilea smartphone al său cu Android. Cel mai probabil, acesta este unul dintre ultimele gadgeturi lansatea vreodată de compania canadiană. Partea bună este că, apelând la un parteneriat cu terți pentru producția efectivă, BlackBerry DTEK60 nu este doar smartphone de top, dar are și un preț imbatabil.

Carcasa recent anunțatului telefon este o combinație formată exclusiv din metal și sticlă, pe aceeași linie cu vârfurile de gamă de la Samsung, Apple, HTC și nu numai. Partea de performanță este asigurată dintr-o combinație între un Snapdragon 820 creat de Qualcomm și 4GB de memorie RAM, toate ascunse în spatele unui display Quad HD de 5,5 inci.

Încercând mai degrabă să atragă atenția asupra gadgeturilor companiei, decât să sporească vânzările, COO-ul Marty Beard, într-un interviu acordat în urmă cu câteva zile, a fost destul de fudul în privința abilităților DTEK60 de a se lupta de la egal la egal cu celelalte terminale de top de pe piață, cu aceeași diagonală. A ținut de asemenea să menționeze că noul BlackBerry nu doar că este la fel de bun precum un Google Pixel XL sau iPhone 7 Plus, dar este și mai ieftin decât acestea. Având în vedere că DTEK60 costă doar 500 de dolari nesubvenționat și deblocat

Conform aceluiași COO, nu trebuie neglijate nici opțiunile de securitate sporită ale BlackBerry DTEK60. Acesta este ,,un telefon incredibil de sigur”, cu mult peste abilitățile native ale Android. Aparent, până și autonomia bateriei este mai bună decât cea oferită de iPhone 7 Plus.

Din păcate, cum ziceam și mai sus, astfel de manifestări, ca principii de marketing, sunt constructive. Nu înseamnă însă sub nici o formă că se vor reflecta subit într-o creștere semnificativă a vânzărilor de BlackBerry.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo