Blackberry DTEK60 a fost lansat în mod oficial

Blackberry DTEK60 a fost lansat în mod oficial

Blackberry DTEK60, telefonul în legătură cu care au apărut multe zvonuri în ultima perioadă, a fost lansat pe piață.

La sfârșitul lunii septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, CEO-ul John Chen specifica în mod clar că Blackberry nu va mai produce hardware. În schimb, aceasta ar urma să apeleze la parteneri, precum Foxconn, pentru a reduce costurile și pentru a genera profituri mai mare pentru investitori. Tot în aceeași perioadă, apăreau din ce în ce mai multe zvonuri în legătură cu un terminal numit DTEK60.

Acum, acesta a fost lansat în mod oficial, confirmând o mare parte a zvonurilor precedente. Astfel, site-ul Phonearena menționează că Blackberry DTEK60 nu este decât un telefon TCL 950 cu brandul celor de la Blackberry. Cei interesați de achiziționarea terminalului respectiv pot beneficia, printre altele, de un procesor Snapdragon 820, 4GB RAM și 32GB pentru stocare, în schimbul a 500 de dolari.

Lista de specificații este completată de o baterie cu o capacitate de 3.000 mAh, care include și tehnologia Quick Charge 3.0, pentru o reîncărcare rapidă, o cameră foto de 21 de megapixeli pe spate și una de 8 megapixeli pe partea din față. De asemenea, a fost inclus și un senzor pentru recunoașterea amprentelor pe spate și un port USB Type C.

Desigur, dispozitivul oferă și un nivel ridicat de securitate, incluzând, printre altele, un bootloader securizat și o aplicație DTEK specială. Cât despre software, se pare că telefonul va rula Android 6.0 Marshmallow, urmând a beneficia de un upgrade la Nougat în viitorul apropiat.

În luna iulie a acestui, oficialii companiei au luat o decizie extrem de dificilă, renunțând la dispozitivul Classic, unul din modele care i-au adus recunoaștere pe plan mondial. După cum au spus mai mulți oameni, pentru Blackberry, totul a început să se ducă în jos la scurt timp după lansarea primului iPhone, în 2007, în condițiile în care nu a reușit să țină pasul cu competitorii săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: