Black Friday 2016 la Amazon: cel mai mare comerciant a început reducerile

Black Friday 2016 la Amazon: cel mai mare comerciant a început reducerile

În cazul în care credeați că scăpați atât de ușor de evenimentul comercial al anului, cei de la Amazon s-au decis să înceapă mai repede Black Friday 2016 pentru un avantaj semnificativ în fața concurenței.

Black Friday, precum Halloween sau Valentine`s Day, este o sărbătoare importată din Statele Unite ale Americii. Asta înseamnă că are o anumită istorie și, cel mai important, cu siguranță nu este stabilită într-o zi aleasă de un comerciant, cum se întâmplă la noi cu Emag. Ca urmare, în 2016, Black Friday ar fi trebuit să aibă loc în ultima zi de vineri din an, pe 25 noiembrie. În țara noastră, majoritatea magazinelor offline și online, vor încerca să ne uimească cu reduceri substanțiale la cele mai importante reduceri pe 18 noiembrie, cu o săptămână mai devreme. Măcar s-a păstrat ziua de vineri.

Încercând probabil să ofere câte ceva pentru fiecare, conceptul de Black Friday 2016 în cazul Amazon, se mai mult de 35 de zile de reduceri substanțiale pe Amazon.com, Amazon.co.uk și nu numai. În limita stocurilor disponibile, la aproximativ fiecare 5 minute, noi produse la ofertă sunt adăugate unei liste în continuă expansiune. Prima zi de reduceri ce merită toată atenția a fost ieri, iar până pe 22 decembrie, ar trebui să vă faceți un obicei din a intra de cel puțin câteva ori pe zi pe site-urile Amazon.

Într-un comunicat oficial pe marginea subiectului, Amazon ne atrage totuși atenția că cele mai multe reduceri vor pe site simultan în perioada intitulată Turkey 5. Această formulare se referă la cele cinci zile dintre Ziua Recunoștinței, ce pică joi, și Cyber Monday – luni. Există și un domeniu dedicat unde găsiți ofertele de Black Friday cu un nume sugestiv – www.amazon.com/blackfriday. Merită reținut că puteți adăuga /blackfriday și la amazon.co.uk sau alte site-uri Amazon din alte țări decât SUA sau UK. Abonații la Amazon Prime au avantajul de a putea profita de diverse reduceri cu 30 de minute înainte celorlalți internauți.

Ca un mic detaliu, deși am explicat în acest articol ce trebuie să faceți pentru a cumpăra de pe Amazon fără comisioane inutile, nu uitați că pentru a nu plăti vamă, cel mai bine ar fi să faceți achiziții de pe site-uri Amazon europene – amazon.co.uk, amazon.de, amazon.es, amazon.it, amazon.at și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo