Oferte Amazon de Black Friday cu livrare în România și reduceri mult mai atractive

Oferte Amazon de Black Friday cu livrare în România și reduceri mult mai atractive

De obicei, Amazon de Black Friday nu se joacă atunci când vine vorba de reduceri, iar anul acesta cu siguranță nu este o excepție de la regulă. 

Timp de foarte mulți ani, s-a creat un mit în legătură cu livrările Amazon pe teritoriul României. Toți cei care au dezvoltat o pasiune pentru gigantul online știau că în țara noastră nu prea poți să comanzi nimic în afară de cărți. La această oră, situația nu mai este deloc așa.

În principiu, puteți comanda orice tip de produse, de la perisabile, precum ciocolată sau sticle de Whiskey, până la televizoare de mari dimensiuni. În câteva zile, în funcție de tipul livrării pe care îl veți alege, produsele vor fi la voi la ușă. Este adevărat că mai sunt câteva mici detalii pe care să le aveți în vedere când vine vorba de ofertele Amazon de Black Friday, dar le-am detaliat într-un material separat, Cum cumperi de pe Amazon fără comisioane inutile.

După ce ieri am prezentat primul set de gadget-uri pe care comerciantul online le oferă în această perioadă, continuăm și azi cu super ofertele pe care vi le pune la dispoziție Amazon de Black Friday. În plus, am verificat ca toate produsele din această listă să aibă livrare în România, iar reducerile oferite să fie cu mult sub ceea ce oferă magazinele online de la noi.Lenovo G50

Lenovo G50 la Amazon de Black Friday

Ca de fiecare dată, cele mai bune reduceri pe Amazon de Black Friday sunt la laptopuri și televizoare. Lenovo G50 este un exemplu clar al acestui trend, având în vedere prețul infim și faptul folosește toturi pentru procesare un Intel Core i3 de generație recentă. Configurația hardware este completată de 6GB RAM, un hard disk de 1TB și conectivitate WiFi. Vine preinstalat cu Windows 8.1, dar poate fi upgradat fără probleme la Windows 10. În plus, are o tastatură aerisită cu un aranjament tip insulă, un DVD Writer și o difuzoare stereo certificate Dolby.

Reducerea de 32% vă va convinge imediat că nu trebuie să așteptați prea mult înainte să cumpărați acest laptop de aici.

Hisense 50-Inch Amazon de Black Friday 2015

Hisense 50 inch 4K Smart Ultra HD LED TV la Amazon de Black Friday

Dacă mai aveați vreun dubiu în legătură cu comenzile de pe Amazon, aruncați-vă la achiziția acestui smartphone cu specificații de invidiat și un preț ce poate fi clasificat ca fiind absurd de ieftin. În primul moment, s-ar putea să nu vă încânte faptul că este creat de o companie mai puțin cunoscută, dar veți uita complet de această particularitate la aflarea dotărilor. Poate reda conținut Ultra HD 4K fără întreperi, atât prin intermediul celor trei porturi USB 3.0, cât și prin DLNA, datorită conexiunii WiFI de mare viteză. Porturile HDMI 2.0 fac față fără probleme la un flux video 4K cu 60 de cadre pe secundă. Pentru ca lucrurile să meargă ca unse, procesorul quad core nu vă va permite să așteptați după nimic.

Are un consum energetic infim pe an, iar la o diagonală de 50 de inci, având în vedere prețul de aici, dilema voastră nu va fi de forma să-l luați sau nu, ci unde să-l puneți.

Xbox One With Ori and Rare Replay + COD III amazon de black friday

Xbox One with Ori, Rare Replay and Call of Duty: Black Ops III with SteelBook la Amazon de Black Friday

Consola Xbox One reprezintă una dintre cele mai fiabile soluții când vine vorba de divertisment în confortul căminului. În urmă cu aproximativ 2 ani, la momentul lansării, nu cred că aș fi recomandat-o cu același entuziasm. Acum însă, prin câteva actualizări importante de firmware, a învățat să ruleze majoritatea jocurilor de Xbox 360. Dacă aveți un PC cu Windows 10 în casă, puteți continua sesiunea de gaming începută în sufragerie pe marele ecran, în dormitor pe computer. Motivele de bucurie sunt multiple, dar cel mai mult te entuziasmezi în momentul în care îți cumperi consola cu câteva jocuri diversificate. În acest pachet, este inclus Ori, Rare Replay și o ediție specială cu carcasă din oțel de Call of Duty Black Ops III. Această variantă de CoD se vinde doar prin intermediul Amazon.

Prețul la care puteți achiziționa de aici acest set complet de joacă este cu 20% mai mic decât prețul uzual, fără să luăm în calcul ediția limitată de Call of Duty, care costă separat peste 50 de euro.Wileyfox Swift 4G Dual SIM-Free la amazon de black friday

Wileyfox Swift 4G Dual SIM la Amazon de Black Friday

Este foarte plăcut să vezi viteza cu care apar noi producători de telefoane al căror scop unic este să ne atragă cu terminale interesante ce reușesc să se diferențieze de concurență. Wileyfox este cu siguranță o astfel de companie a cărei lipsă de experiență în domeniu nu poate fi sesizată la nici un nivel. În cazul de față vorbim de Wileyfox Swift 4G Dual SIM, un telefon nesubvenționat care pune accentul pe securitatea datelor utilizatorilor fără să fie scump deloc. Este preinstalat cu cea mai recentă versiune de Cyanogen OS, iar creatorii săi promit o lungă perioadă de actualizări gratuite. Acesta este un altfel de telefon cu Android care, este mult mai sprinten decât concurența exclusiv datorită unui sistem de opeare curat. În rest, are un ecran HD, o cameră performantă și un procesor pe 64 de biți tactat la 1,2 GHz.

Reducerea de 23% este un motiv în plus pentru a cumpăra de aici un telefon care nu vă trimite datele personale în eter.Guitar Hero Live + 2 chitari Amazon de Black Friday 2015

Guitar Hero Live – Double Guitar Bundle la Amazon de Black Friday

Sunt șanse foarte mari ca în urmă cu câțiva ani să fi pierdut câteva nopți împreună cu prietenii jucându-vă una dintre numeroasele versiuni de Guitar Hero. Respectivul joc era fascinant prin simplitate și devenea exponențial mai complex în momentul în care măreați gradul de dificultate. În 2015, cei de la Activision au regândit complet rețeta jocului, iar Guitar Hero Live vă pune în centrul acțiunii în fața unui public format din oameni adevărați. Diferențele față de titlurile de acum câțiva ani sunt semnificative, dar cea mai radicală modificare poate fi observată în designul noului controller.

Indiferent dacă sunteți interesați de varianta pentru Xbox One sau cea de PlayStation 4, pachetul de aici include două controllere tip chitară, pe lângă jocul complet la un preț imbatabil.

Parrot AR Droen 2.0 Elite la Amazon de Black Friday

Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition la Amazon de Black Friday

S-ar putea spune fără ezitare că cei de la Parrot au dat startul acestei fascinații globale pentru drone. Primul AR Drone a fost revoluționar din multe puncte de vedere, dar venea din păcate la pachet și cu câteva minusuri, cel mai important din ele fiind autonomia. Parrot AR Drone 2.0 Elite păstrează aspectele pozitive din prima iterație a conceptului, dar mai adaugă câteva bonusuri substanțiale. În primul rând, beneficiați de până la 12 minute de zbor continu folosind bateria inclusă de 1000 mAh. Dacă nu vă pricepeți la manevre complexe atunci când folosiți un smartphone sau o tabletă ca gamepad, există un pilot automat care se descurcă de minune la decolări, aterizări sau plutit în aer.

Reducerea de 46% accesibilă aici este parcă gândită special pentru cei care au așteptat până acum să cedeze fascinației pentru drone. 

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015