Flanco Black Friday: catalogul cu oferte și reduceri

Flanco Black Friday: catalogul cu oferte și reduceri

Catalogul Black Friday 2016 de la Flanco a ajuns la noi și vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai interesante oferte. Black Friday la Flanco a început pe 1 noiembrie, dar produsele de mai jos se vor afla în ofertă începând de pe 18 noiembrie și până pe 20 noiembrie. 

Black Friday 2016 la Flanco se desfășoară atât în magazinele fizice, cât și în online. Oferta întreagă este disponibilă pe Flanco.ro. Informații despre ofertele altor magazine găsiți aici.

Când vine vorba despre televizoare, catalogul Flanco pentru Black Friday are numeroase modele. Unul care ne-a sărit în ochi este modelul Philips 32PHS5301/12. Cu o diagonală de 80 de centimetri, TV-ul este perfect pentru sufrageriile mai mici. Partea cea mai bună este că, pentru prețul 999 lei, beneficiați de un TV full HD cu sistem de operare Android. Toate televizoarele la reducere de Black Friday le găsiți aici.

Un alt produs interesant, disponibil și în catalogul eMAG de Black Friday, este un laptop Lenovo IdeaPad cu procesor Intel Core i3, frecvență 2.00 GHz, ecran 15.6″, memorie 4GB, hard disk 500GB, Intel HD Graphics, negru, 1.000 de bucăți la 999,99 de lei. Face parte din catalogul Flanco de Black Friday și îl veți găsi aici.

Tot la reduceri de Black Friday 2016 la Flanco se găsește și un aparat foto Canon EOS D1200+. Cu o reducere de 600 de lei și un preț final de 999 lei, aparatul foto este dedicat celor care au realizat că fotografiile cu telefonul mobil nu se vor apropia vreodată de cele făcute cu un DSLR.

Cei care își doresc un iPhone 6S pot alege să-l cumpere de la Flanco. Potrivit catalogului de Black  Friday 2016, modelul cu 16GB va costa numai 2.229 de lei, fiind redus cu 700 de lei. Smartphone-ul de anul trecut încă este unul dintre cele mai bune de pe piață, iar prețul chiar este unul bun.

Consultați mai jos catalogul Flanco de Black Friday 2016.  Dacă sunteți interesați de reducerile eMAG, puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Catalog Black Friday 2016 Flanco by Octavian Palade on Scribd

Citește și: