30 sept. 2016 | 13:15

Bătrânul Call of Duty: Modern Warfare Remastered arată impecabil

VIDEO VIDEO

Inițial, nu am crezut în utilitatea jocurilor lansate în variantă Remastered, dar noul Call of Duty: Modern Warfare Remastered va reuși să vă motiveze cu siguranță să-l jucați din nou.

Seria de jocuri Call of Duty este una dintre cele mai populare și profitabile francize din lume. Asta înseamnă că se fac investiții semnificative în fiecare an în noi jocuri, dar și că jocurile lansate cu câțiva ani în urmă reprezintă unele dintre cele mai bune FPS-uri create vreodată.

Tocmai din acest motiv, cei de la Activision vor să prezinte și noii generații de jucători titluri mai vechi din serie care au făcut valuri semnificative la momentul lansării inițiale. Printre acestea se numără și Call of Duty Modern Warfare Remastered. Primul Modern Warfare a fost revoluționar la momentul lansării, atât din punctul de vedere al campaniei single player, cât și multiplayer.

Complet reinventat, jocul pare a fi unul remarcabil, chiar dacă povestea are o vechime semnificativă. În orice caz, la mai puțin de o zi după ce EA Games a lansat trailerul single player pentru Battlefield 1, Activision s-a decis să nu vă lase să uitați de Call of Duty și au lansat și ei un trailer pe care îl puteți vedea mai sus. Acesta este pentru Modern Warfare Remastered și ilustrează foarte bine îmbunătățirile semnificative de grafică față de momentul în care a fost lansat inițial, în 2007.

Până la momentul actual, s-au încasat peste 15 miliarde de dolari din jocurile Call of Duty și se pare că nu a fost exploatat întregul potențial al francizei. Anul acesta, acțiunea din Call of Duty se mută în spațiu cu Infinite Warfare, dar respectivul joc va fi comercializat împreună cu această iterație reinventată de Modern Warfare, cu condiția să achiziționați fie Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition, fie Digital Deluxe Edition. Cei care se aruncă să facă precomandă la joc, se vor putea juca varianta Remastered de Modern Warfare cu aproximativ 30 de zile înaintea celorlalți, pe 5 octombrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele