ASUS ZenBook 3 aduce noile procesoare Intel pe piața din România

ASUS ZenBook 3 aduce noile procesoare Intel pe piața din România

ASUS Zenbook 3 s-a lansat oficial în România și vine cu o serie nouă de componente de ultimă generație, promițând o experiență de utilizare rafinată.

La cinci ani după lansarea primului ZenBook, ASUS revine cu a treia generație de produse din această categorie. Acum, compania propune utilizatorilor o gamă de șapte produse din gama ZenBook, pe care le-au clasificat de această dată în patru categorii: slim, slim convertibil, extrem de slim și performanță extremă.

asus zenbook 3

Modelele UX310 și UX510 oferă un design clasic, dar încorporează procesoare Intel Core i7 din a 6-a generație, fiind dotate și cu până la 16GB de memorie RAM DDR4. Astfel de laptop-uri sunt recomandate chiar și pentru gaming, acest aspect fiind susținut de plăci video dedicate, inclusiv GeForce GTX960MX de la NVidia.

Mai important este modelul UX390 de Asus ZenBook 3, bazat pe un procesor Intel Core i7 din a 7-a generație, Kaby Lake. Laptopul are o grosime de sub 12mm și un bezel îngust, ecranul fiind compatibil și cu tehnologia touchscreen. Procesoarele Kaby Lake își fac apariția și în interiorul laptop-urilor UX560 și UX360. Modelul UX360 vine cu funcția Windows Hello ce se bazează pe un scanner de amprentă așezat pe touchpad, iar modelul UX560 se bazează pe o cameră cu infraroșu pentru Windows Hello.

asus

În cadrul lansării, ASUS a oferit atenție și seriei de produse din gama Transformer, modelul Chi T302CA promițând o autonomie a bateriei de până la 15 ore. Modelul T303UA este vedeta seriei, fiind considerat de ASUS ”cel mai versatil PC din lume”.

Acesta beneficiază de tehnologia Harman Kardon pe partea audio și oferă un ecran IPS de rezoluție WQHD+, adică 2880 x 1920 pixeli. Cel mai performant Transformer oferă până la 16GB RAM și poate fi dotat și cu un SSD de 1TB. ASUS Pen Stylus însoțește modelele Chi T302CA și T303UA.