Astăzi se lansează iOS 10: Lista dispozitivelor compatibile

Astăzi se lansează iOS 10: Lista dispozitivelor compatibile

Pe lângă numărul semnificativ de actualizări mici de peste an, Apple lansează un singur upgrade major. În 2016, este rândul iOS 10.

iOS 10 este cea mai nouă versiune de iOS și una ce se va lansa în variantă finală astăzi. Noul firmware a fost detaliat oficial în urmă cu câteva luni în cadrul conferinței WWDC 2016. Tot atunci am aflat schimbările majore din Mac OS Sierra, prima versiune ce renunță la titulatura de Mac OS X.

Din păcate, ca în fiecare an, noul iOS 10, deși sună foarte bine în teorie, nu va fi compatibil cu toate gadgeturile portabile Apple existente pe piață. Mai mult decât atât, vor exista dispozitive care vor fi marcate ca fiind compatibile, dar din păcate, nu vor mai fi la fel de sprintene după ce v-ați instalat noul firmware. Pentru a afla însă cât de bine se mișcă iOS 10 pe iPhone-ul sau iPad-ul vostru un pic mai vechi, veți fi nevoiți să așteptați până mâine, când vor începe deja să circule online opinii despre experiența de utilizare. În orice caz, dacă întâmpinați mici sacadări sau întârzieri la utilizare, puteți parcurge acest articol, unde veți găsi o serie de sfaturi pe care le puteți pune în aplicare pentru a face un pic mai sprinten un iPhone sau iPad care își arată vârsta.

Revenind la iOS 10, schimbările introduse vor fi unele dintre cele mai semnificative introduse în ultimii ani. Ca urmare, vă puteți bucura dacă iPad-ul, iPhone-ul sau iPod-ul Touch al vostru este pe listă. Dacă vreți să vă instalați diseară noul iOS, o puteți face doar pe iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, iPhone 5c și iPhone 5. În privința posesorilor de iPad, doar utilizatorii de iPad Pro 12.9-inch, iPad Pro 9.7-inch, iPad Air 2, iPad Air, iPad 4th generation, iPad mini 4, iPad mini 3 și iPad mini 2 sunt privilegiați. iOS 10 va putea fi instalat doar pe iPod Touch generația a șasea.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo