ArtPC de la Samsung este o alternativă cu Windows pentru Mac Pro

ArtPC de la Samsung este o alternativă cu Windows pentru Mac Pro

Creația din imaginea de mai sus s-ar putea să vă aducă aminte de Mac Pro sau de o boxă foarte scumpă de la Bang & Olufsen. În orice caz, noul ArtPC de la Samsung arată foarte bine.

Răutăcioșii, asociază aceste sisteme tubulare de la Apple, HP, MSI și Samsung, din prisma designului, cu niște coșuri de gunoi de birou. Din punctul meu de vedere, orice tentativă de a desființa carcasele paralelipipedice de tip tower, pe care le-am văzut timp de 20 de ani, este de apreciat.

Cel mai nou astfel de sistem de forma unui tub nu foarte înalt vine de la Samsung și poartă numele de ArtPC Pulse. Trecând peste similaritățile de design cu un Mac Pro, sistemul celor de la Samsung nu trebuie perceput doar ca o stație de lucru, ci ca un centru de divertisment pe care puteți și să lucrați. În orice alte circumstanțe, ar fi ciudată investiția semnificativă într-o boxă Harman Kardon la 360 de grade care domină toată parte superioadă computerului. O aură de lumină ambientală este o altă particularitate menită să vă convingă de faptul că acesta este un sistem distractiv.

În ceea ce privește configurația hardware, cum se întâmplă de obicei cu PC-urile, depinde doar de bugetul vostru ce aveți în interior. Punctul de start este un Intel Core i5 la 2,7GHz, 8GB RAM și un SSD de 256GB. Deși are o placă video dedicată sub forma unui Radeon RX 460, respectivul cip este entry-level și s-ar putea să nu vă permită să vă jucați ultimele jocuri la rezoluție mare și detalii maxime. În schimb, este mai mult decât suficient pentru filme la rezoluție 4K.

Pe lângă un ArtPC Pulse, Sasmung speră să faceți investii ulterioare în module de expansiune, care momentan nu au fost detaliate. Nu știm decât că va exista un hard disk de 1TB extern care se va integra foarte bine în designul ansamblului. Prețul de start pentru un Samsung ArtPC Pulse este de 1200 de dolari, primele unități vor fi livrate începând cu 28 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget