Artistul care folosește iPad-ul mai bine decât vei reuși tu vreodată

Artistul care folosește iPad-ul mai bine decât vei reuși tu vreodată

Un grafician folosește stylus-ul celor de la Apple pentru a include monștri în situații de zi cu zi.

Tableta iPad Pro este de 22 de ori mai rapidă decât primul iPad și de 360 de ori mai puternică din punct de vedere al performanței grafice, mulțumită procesorului Apple A9X, pe 64 de bits. Astfel, un grafician pe nume Jasper StAubyn West s-a decis să se folosească de impresionantul dispozitiv, de stylus-ul pentru acesta și de talentul său pentru a transforma scene normale din viața de zi cu zi, făcându-le, astfel, mult mai interesante.

Contul de Instagram al acestuia este plin de tot felul de imagini amuzante, unele dintre acestea incluzând chiar creaturi din filme cunoscute. Un exemplu bun este o poză cu o femeie care deschide un frigider, peste care graficianul a adăugat un ”face-hugger” din seria Alien care sare pe capul acesteia. Am inclus în articol doar două exemple, însă puteți vedea mai multe imagini aici.

Apple Pencil a fost lansat odată cu prima tabletă iPad Pro și poate recunoaște diferite grade de presiune, diferite grade de inclinare și funcționează cu aplicațiile iOS 9. Pe lângă glumele pe care le-a generat, Pencil era o dovadă că cei de la Apple începea să-i ia în serios pe cei care doreau să-și dezvolte arta prin intermediul unui iPad.

#ipadpro #applepencil #procreate #monster #train #cartoon #eel #sketch

A photo posted by Jasper StAubyn West (@tailjar) on

Problema „creionului” era, însă, una fundamentală și devenea evidentă atunci când te uitai la rivalul acestuia cu același nume, „Pencil”, stylus-ul celor de la Fifty Three, care aveau și o aplicație minunată, cu un nume isteț, „Paper”. Odată cu lansarea rivalului de la Apple, aceștia au făcut o mișcare inteligentă și au redus prețul cu 10 dolari, făcându-l astfel jumătate din prețul creionului Apple. Practic, un chilipir, având în vedere că este mai folositor decât cel creat special pentru iPad Pro.

#burrito #pidgeon #trap #mexico #applepencil #ipadpro #scribble

A photo posted by Jasper StAubyn West (@tailjar) on

Etichete: