Apple nu știe câți oameni folosesc ultima sa aplicație

Apple nu știe câți oameni folosesc ultima sa aplicație
12:01 11.01.2016

Apple News, una dintre cele mai noi aplicații ale companiei din Cupertino, are o slăbiciune importantă.

Apple News a fost lansată în luna septembrie a anului trecut, înlocuind Newsstand și debutând odată cu iOS 9. După cum scriu cei de la Wall Street Journal, Apple News a reușit între timp să atragă peste 100 de publicații, ale căror știri sunt citit de către utilizatori direct în aplicație. Cu toate acestea, compania din Cupertino se pare că nu a luat în considerare un aspect extrem de important atunci când a introdus aplicația.

Mai exact, se pare că nimeni nu știe exact câte persoane folosesc noul software. Apple ar fi subestimat numărul de persoane care utilizează aplicația, unul dintre cele mai importante aspecte pentru o asemenea aplicație. Publicațiile nu plătesc niciun ban pentru a apărea în Apple News, însă informațiile legate de numărul de utilizatori sunt foarte importante, mai ales în cazul platformelor noi, precum Apple News.

”Vrem să reparăm această eroare, însă cifrele afișate sunt mai mici decât cele din realitate. Nu știm exact care sunt valorile reale”, a declarat Eddy Cue, acesta sugerând, printre altele, că este mai bine să subestimezi astfel de lucruri, decât să le supraestimezi. De asemenea, Cue a lăsat să se înțeleaă că Apple s-a concentrat asupra altor aspecte ale aplicației, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nimeni nu a detectat eroarea din timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: