Angry Birds 2 primește un update semnificativ

Angry Birds 2 primește un update semnificativ

A fost o vreme în care era imposibil să nu te fi jucat Angry Birds, iar la momentul lansării, cu siguranță avea mai mulți jucători decât Pokemon Go. Se pare însă, că Rovio nu și-a pierdut încrederea în franciză.

Angry Birds este una dintre cele mai populare francize când vine vorba de gaming pe mobile. Fiecare titlu a fost foarte bine pus la punct, deși o mare parte dintre jucători s-ar putea să se fi plictitisit pentru că, per ansamblu, era vorba de un singur principiu de gaming. Între timp, Angry Birds a devenit și un film de animație la cinema, un joc de aventură, un joc cu mașini gen Mario Kart și nu numai.

Una dintre cele mai recente iterații este Angry Birds 2, un joc care a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii seriei, dar unul care nu a primit actualizări semnificative de când a fost lansat. Se pare însă că cei de la Rovio au lucrat în spatele cortinei la un update important pentru respectivul titlu, iar acesta poate fi descărcat gratuit acum.

Utilizatorii de iOS și Android care nu au mai pierdut de mult timp câteva ore omorând porci în Angry Birds, au un motiv în plus să o facă datorită actualizării lansate zilele trecute.

Anunțul a fost făcut pe blogul oficial și se pare că se materializează în două noi capitole pe care le puteți experimenta complet gratuit. În total, acestea includ aproximativ 40 de misiuni noi. De asemenea, veți avea de învins șase porci de tip boss la capătul misiunilor celor mai dificile. Zonele în care se desfășoară acțiunea noilor misiuni sunt Hamazones și Copacabacon.

Dacă vă aflați printre cei care nu mai au nici un fel de afecțiune pentru păsărie nervoase din Angry Birds, sfatul meu este să vizionați filmul. Atunci, s-ar putea să fiți tentați să vă instalați și Angry Birds 2 din iTunes App Store sau Google Play.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo