Allview X3 Soul Pro a fost lansat la MWC și are cu ce se lăuda [FOTO]

16:59 22.02.2016

Românii de la Allview au lansat, în cadrul MWC 2016, modelul X3 Soul Pro. Telefonul are un design metalic unibody și specificații bune. Noi l-am văzut și l-am butonat câteva minute.

Allview este cel mai de succes integrator din România și are motive de mândrie. De ceva timp, aduce pe piață modele care pot fi considerate, fără prea mult efort, vârfuri de gamă. Cel mai recent model care se potrivește acestei descrieri este Allview X3 Soul Pro, cunoscut în afara României ca Gionee Elife S8. 

Allveiw X3 Soul Pro se învârte în jurul unui display AMOLED de 5,5 inch și rezoluție full HD. Are un procesor Mediatek cu opt nuclee și 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare (care poate fi extins prin card microSD de până la 128GB) și o baterie de 3.000 mAh. Camerele foto sunt de 16, respectiv 8MP, iar cea principală vine cu bliț LED și focalizare laser. Telefonul mai are și senzor de amprente, integrat pe butonul de home.

La prima atingere, Allview X3 Soul Pro este un telefon bine construit. Peste ecran are sticlă ușor curbată, poreclită 2,5D, care îi dă un aspect interesant. Marginile care înconjoară ecranul sunt mici, iar butoanele sunt ușor de accesat. Display-ul este foarte luminos, iar culorile sunt specifice tipului de display, adică suprasaturate și puternice, iar asta mi-a plăcut.

Cu toate că nu sunt deloc un fan al interfeței Allview, pe acest model părea foarte bine optimizată, având în vedere că nu am observat lag-uri în meniu, iar telefonul pare rapid și stabil.

Despre camerele foto nu mă pot pronunța definitiv, dar nu păre să ofere calitate chiar de vârf de gamă, scoțând niște fotografii puțin desaturate. Totuși, am apreciat că focalizarea și fotografierea sunt rapide, iar diafragrama cu deschidere f1,8 ajută la acest lucru.

Allview X3 Soul Pro costă 1.999 lei și poate fi precomandat de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: