Actualizarea la Android 7 transformă Nexus 5X în bibelou

Actualizarea la Android 7 transformă Nexus 5X în bibelou

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână detaliam problemele de autonomie create de Android 7.0 pe Nexus 6P, a sosit momentul să vedem și frustrările pe care le cauzează utilizatorilor de Nexus 5X.

Având în vedere numărul foarte mic de terminale Nexus de pe piață și numărul și mai mic de dispozitive Nexus care beneficiază de update-ul la Android 7.0 Nougat, ați fi fost tentați să credeți că Google testează un update atât de important înainte de lansare. Deși este puțin probabil ca un proces de testare să nu existe, acela se pare că este foarte ineficient sau superficial, având în vedere problemele cauzate de actualizarea lansată în urmă cu câteva zile.

Orice utilizator de smartphone, tabletă sau sistem portabil, așteaptă cu interes să punâ mâna pe o nouă versiune importantă a sistemului de operare pe care îl rulează. În definitiv, aceasta este cea mai rapidă și ieftină cale prin care puteți simți că folosiți un dispozitiv nou, fără să cumpărați unul. Este foarte probabil ca și posesorii de Nexus 5X să fi simțit la fel în privința Android 7.0 Nougat, doar că nu prea au reușit să finalizeze procesul de actualizare.

Partea cea mai frustrantă este că un oficial Google, cu numele de Orrin, a afirmat că problema nu ține de software-ul efectiv, ci de un defect hardware. Cu alte cuvinte, deși telefoanele blocate într-o buclă de restartare au ajuns acolo în urma update-ului, de fapt, actualizarea a scos la iveală un defect hardware pre-existent.

În definitiv, cei de la Google au afirmat că vă nu vă pot ajuta în nici un fel și că ține de voi să vă duceți telefoanele în service sau în garanție pentru a fi reparate. ,,Înțelegem că un număr foarte mic de utilizatori experimentează o buclă de repornire pe Nexus 5X. Continuăm să investigăm siuația, dar putem confirma că aceasta este doar o problemă legată de hardware. Pentru cei care experimentează această problemă acum, vă rugăm să contactați locul de unde ați cumpărat telefonul pentru a-l duce în garanție sau pentru a afla opțiunile de reparare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo