22 ian. 2016 | 12:12

Acestea ar putea fi specificațiile viitorului Asus Zenfone 3

ACTUALITATE
Acestea ar putea fi specificațiile viitorului Asus Zenfone 3

Pe site-ul GFXBench am avut ocazia de a vedea posibilele specificații ale viitorului Asus Zenfone 3.

La fel ca mult alte telefoane importante care vor fi lansate în acest an, Asus Zenfone 3 va fi disponibil în mai mult versiuni. De curând, două dintre acestea au apărut pe site-ul GFXBench, iar primele două lucruri pe care am putut să le observăm au fost următoarele: Asus nu va face nici de această dată pasul la ecranele cu rezoluție QHD și ar putea să renunțe la procesoarele Intel în favoarea celor produse de Qualcomm, pentru dispozitivele Zenfone din noua generație.

Cele două modele pe care am putu să le vedem sunt denumite Z010DD și Z012D. După cum scriu și cei de la Phonearena, acesta ar fi unul dintre lucrurile care ar indica faptul că avem de-a face cu un noul Zenfone. Modelele din generația precedentă au avut denumirile Z008 and Z00AD. Modelul Z012D este cel cu specificații mai bune, beneficiind de un ecran Full HD cu o diagonală de 5,5 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon 650 și 3GB RAM, în timp ce senzorii ar fi de 12 megapixeli (pe spate) și 5 megapixeli (pe spate).

Modelul Z010DD, deși are specificații mai slabe, include un ecran mai mare, de 5,9 inci, cu o rezoluție HD. Ar urma să aibă aceeași cantitate de RAM, însă un procesorul Snapdragon 650 va fi înlocuit de un Snapdragon 615. Având în vedere componentele și prețurile modelelor anterioare, după cum susțin și cei de la Phonearena, acestea ar urma să fie dispozitive cu prețuri cuprinse între 200 și 300 de dolari. Din păcate, nu avem încă informații în legătură cu data de lansare.