Acestea ar putea fi prețurile următoarelor trei modele iPhone

Acestea ar putea fi prețurile următoarelor trei modele iPhone

Apple ar putea lansa următorul iPhone în trei versiuni, iar prețurile acestora au apărut de curând pe internet.

Cei de la Apple au făcut multe trucuri în ultimii ani pentru a transforma în posesori de iPhone foarte mulți utilizatori de smartphone. Însă în 2016, Apple ar putea să nu respecte ciclul său normal pregătind cele mai importante feature-uri pentru telefonul pe care îl va lansa anul viitor. Prin urmare, ecranele telefoanelor lansate anul acesta vor avea aceleași dimensiuni pe care le-am văzut pe iPhone 6S și 6S Plus, adică 4,7 și, respectiv, 5,5 inci.

De fapt, cea mai importantă schimbare ar putea fi reprezentată de eliminarea jack-ului pentru căști. După cum probabil vă amintiți, un alt zvon interesant apărut în urmă cu ceva vreme menționează că viitorul telefon ar putea fi disponibil în trei versiuni diferite. Astfel, alături de iPhone 7 și 7 Plus am putea vedea și o versiune iPhone 7 Pro. Astfel, Apple ar putea să înceteze să mai producă telefoane cu capacități de stocare de 16GB și ar putea opta, într-un final, pentru versiuni de 32GB. Alături de acestea, vor fi disponibile unele de 128GB și de 256GB.

Prețul unui iPhone 7 de 32GB ar urma să fie de aproximativ 795 de dolari, astfel că am putea vedea un preț similar vechilor iPhone-uri de 16GB. Cel de 128GB ar costa 915 dolari, iar cel de 256GB, 1066 de dolari. iPhone 7 Plus de cealaltă partea ar urma să aibă prețuri de de 915, 1036 și 1186 de dolari pentru variantele de 32, 128 și, respectiv, 256GB. Nu în ultimul rând, iPhone 7 Pro ar putea fi achiziționat în schimbul unor sume cuprinse între 1066 și 1337 de dolari.

Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că acestea sunt doar zvonuri, astfel că nu putem știi exact ce decizii va lua compania din Cupertino. Un pic ciudată, dar nu neapărat absurdă, este posibilitatea lansării unui iPhone dual SIM, trădată prin intermediul unui leak. În contextul în care Apple a lansat anul acesta un iPhone SE cu diagonala de 4 inci, pentru a atrage un nou val de utilizatori, ar fi interesant de observat câți vor trece la iPhone dacă vor avea posibilitatea să folosească două cartele SIM într-un singur dispozitiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: