Acest video îți arată cum devin câinii înfricoșători prin efectele speciale

Acest video îți arată cum devin câinii înfricoșători prin efectele speciale

Câinii sunt printre cele mai prietenoase creaturi și nu se spune degeaba că sunt cei mai buni prieteni ai omului.

În plus, tocmai pentru că sunt atât de prietenoși, sunt destul de ușor de filmat. Mai ales dacă au beneficiat de lecții de dresaj în prealabil. Și totuși, unele filme au nevoie și de câini fioroși și agresivi, iar dacă te întrebai de unde apar, video-ul de mai sus are un răspuns pentru asta. Secvențele vin direct de la echipa de filmare din spatele comediei „Look who’s back” și arată cum efectele speciale pot transforma un patruped adorabil într-o fiară.

Filmată în stilul lui Borat, pelicula „Look who’s back” urmăreşte revenirea lui Hitler la viaţă, în zilele noastre, şi transformarea acestuia într-o star de către media, după ce este catalogat drept un comic ingenios. Filmul este inspirat din cartea omonim, iar David Wnendt, regizorul filmului, a declarat că „Poporul german ar trebui să îl poată lua în râs pe Hitler, decât să-l vadă ca pe un monstru […]. Însă ar trebui să fie acel gen de râs care-ţi paralizează gâtul şi eşti aproape ruşinat când realizezi ce faci”.

În 2012, romanul lui Timur Vermes „Er ist wieder da” (tradus cu titlul „Ia uite cine s-a întors”) a devenit un imens succes de piață. Scris la persoana întâi, ca o poveste personală a lui Hitler, care se trezește în 2011 în mijlocul unei Germanii transformate, romanul s-a vândut în zeci de milioane de exemplare și a fost tradus în zeci de limbi. Cât despre filmul lui Wnendt, după numai trei săptămâni de la lansare, a avut încasări de peste 9 milioane de dolari, iar Netflix l-a inclus în rețeaua sa internațională.