Acest stilou inteligent aduce pipeta din Photoshop în viața reală

Acest stilou inteligent aduce pipeta din Photoshop în viața reală
Andrada Bonea
Andrada Bonea
15:29 03.08.2016

Designerii au încă un motiv să se bucure: acum există un stilou inteligent, care îi poate ajuta să indentifice culorile din viața reală, la fel cum ar face-o în Photoshop.

Cronzy Pen este, momentan, în faza de strângere de fonduri pe Indiegogo și se pare că poate îngloba 16 mii de culori diferite într-un obiect de dimensiunea unui pix obișnuit, cu ajutorul unui cartuș încorporat. Poți folosi aplicația care îl însoțește pentru a alege nuanța preferată, sau poți folosi scannerul din vârf pe post de pipetă, pentru a scana culorile a tot ceea ce ai în jur.

Echipa din spatele stiloului Cronzi pretinde că bateria Li-Po te poate ține zile întregi, fără a fi nevoie de reîncărcare. În plus, doritorii primesc vârfuri de stilou care se pot schimba, pentru a obține mai multe grosimi de linie. Exact ca în Photoshop, după cum spuneam.

Proiectul a fost conceptualizat în 2014, iar acum dezvoltatorii caută să strângă 200.000 de dolari pentru a-l lansa în faza de testare. Momentan, nu a strâns nici 10.000 de dolari. Totuși, dacă lucrurile merg bine, va fi gata să intre în producție în primăvara lui 2017. De asemenea, poți vedea în clipul de mai sus cum funcționează. Dacă ești pasionat de design, student la arte sau pur și simplu te exprimi prin desen, sigur îți va face cu ochiul. Dacă îl comanzi de pe acum, te va costa doar 100 de dolari. Se pare că, atunci când vor începe livrările, prețul se va ridica la 300 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: