Acest startup vrea să te „salveze” de cozile enervante de la cinema

Acest startup vrea să te „salveze” de cozile enervante de la cinema

E destul de complicat să vezi un film la cinema în zilele noastre, tocmai pentru că e o întreagă bătaie de cap cu statul la cozi și cu rezervările.

Un fost executiv Lionsgate și un inginer Amazon au dezvoltat Atom Tickets, un startup din Santa Monica care își propune să simplifice fiecare parte a experienței cinematografice, inclusiv statul la coadă pentru popcorn. Platforma a fost testată „în secret” în mai multe cinematografe în ultimul an, iar dezvoltatorii au anunțat că se va extinde în mai mult de 70 de orașe, cu planuri de a funcționa global până la sfârșitul verii. Printre parteneri se numără Regal Cinemas, AMC Theaters și Studio Movie Grill.

Atom are o aplicație disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play Store, care îți permite să rezervi bilete foarte ușor. În plus, poți să îți inviți prietenii, să îi provoci să aleagă ce film vor și să plănuiești toată ieșirea cu un chat in-app. Când ajungi la cinema, scanezi codul de bare al biletului la un chioșc branduit de Atom și îți ridici popcornul. În afara unei taxe mici percepute de anumite cinematografe, aplicația e gratuită, notează Tech Crunch.

Atom Tickets - aplicatie cinema

Un sistem de recomandări similar Netflix în interiorul aplicației Atom îți recomandă filme în funcție de genurile care îți plac și pe care le-ai vizionat în trecut. În plus, îți trimite sugetii de îndată ce apar filme care te-ar putea interesa. Poate că e nevoie de o astfel de inovație, pentru că, după cum sugerează Ameesh Paleja, CEO al Atom, nu prea am avut parte de așa ceva în ultimii ani. Dezvoltatorii sunt încântați de produsul lor, dar noi putem momentan doar să sperăm că va fi lansat și în România, la un moment dat.

Citește și: