Acest pistol care arată ca un smartphone ar trebui să te îngrijoreze

, 25 Mar, 15:10

Într-o lume măcinată de atacuri teroriste și copii de liceu care își masacrează colegii cu armele părinților, ultimul lucru de care am avea nevoie ar fi un pistol incredibil de ușor de ascuns. Totuși, o companie tocmai l-a creat. 

O companie din Minnesota numită Ideal Conceal a creat un pistol care poate fi făcut să arate ca un smartphone cu carcasă. Arma celor de la Ideal are două țevi care se pliază în mâner, transformându-se instant în ceea ce pare un telefon.

Pistolul folosește gloanțe de calibrul .380 și are și un clips care permite purtarea lui, sub formă pliată, la curea.

Pe site-ul companiei scrie că ”idea pentru Ideal Conceal vine de la cererea constantă a oamenilor care vor să aibă un pistol la ei în fiecare zi, într-un mod facil. De la mamele de suburbie și pâna la profesioniști din toate domeniile, acest tip de armă dă oricui opțiunea de a nu fi o victimă”.

Vestea bună este că arma nu a intrat încă în producție. Aceasta ar putea apărea pe piață la jumătatea acestui an, iar prețul ar fi de 400 de dolari. Partea îngrijorătoare este că Ideal Conceal a primit mailuri de la peste 2500 de persoane interesate de această armă.

pistol telefon

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail