Acest monitor 5K de la Philips este visul oricărui grafician

Acest monitor 5K de la Philips este visul oricărui grafician

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare prezintă un nou model de monitor UltraClear cu rezolutie 5K – acesta este primul monitor 5K din portofoliul Philips.

Rezoluția exactă a panoului este 5.120×2.880, iar dimensiunea acestuia este de 27 inch. Prin intermediul tehnologiei avansate PLS, monitorul oferă unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o vizualizare precisă cu imagini clare din aproape orice unghi.

Profesioniștii care aleg un monitor cu o rezoluție foarte fină sunt în același timp foarte exigenți în ceea ce privește acuratețea culorilor. Pentru aceștia, culoarea inconsistentă iese pur și simplu din discuție. Prin intermediul PerfectKolor, noul ecran 5K oferă culoare calibrată din fabrică la un standard de consistență de 99% Adobe RBG și 100% sRBG.

Cu un suport de culoare pe 10 biți, noul monitor oferă o adâncime foarte bogată a culorilor și poate reproduce peste un miliard de culori diferite. Grație procesării interne pe 12 biți, culorile sunt reproduse lin și într-un mod natural, fără gradații sau neplăceri create de efectul de banding.

Monitorul vine și cu cameră web incorporată, difuzoare, dar și un suport ergonomic care permite reglarea pe înălțime, pivotarea și înclinarea, în funcție de nevoile utilizatorilor.

Pentru o conexiune eficientă cu diverse surse de date, noul monitor suportă de asemenea USB 3.0, cu o rată de transfer de 5Gbps, de zece ori mai mare decât viteza USB 2.0.

Noul monitor Philips 275P4VYKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa începând cu luna aprilie.

philips ultraclear 2

Citește și:
Etichete: