Acestea sunt noile monitoare 5K și SoftBlue de la Philips

Acestea sunt noile monitoare 5K și SoftBlue de la Philips

Cu ocazia târgului comercial Integrated System Europe (ISE) 2016, Philips lansează o serie de noi monitoare care suportă rezoluții de top și o nouă tehnologie menită protecției ochilor numită.

Una dintre atracțiile ce vor fi prezentate la târg este noul Philips LCD 275P4VYKEB de 27 inci cu rezoluție UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5.120 X 2.880), această nouă tehnologie a rezoluției 5K oferă de patru ori mai multă informație per inci în comparație cu rezoluția Quad HD. Acest nou model este echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigură un nivel de 99% al etalonării spectrului AdobeRGB, plus un milliard de culori.

În plus, monitorul a fost atent construit pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune condiții chiar și atunci când folosesc camera web, ori setările MultiView pentru împărțirea ecranului în funcție de aplicațiile și programele folosite. Monitorul vine echipat cu boxe, ecran anti-reflexie și tehnologia Flicker-free (anti scintilație) pentru reducerea oboselii ochilor.

Un alt nou monitor cu rezoluție mare ce va fi prezentat este modelul 241P6VPJKEB. În ciuda dimensiunii sale modeste de numai 23,8 inci, monitorul aduce un sentiment real de spațiu utilizatorilor de PC-uri, datorită clarității și exactității rezoluției 4K. De asemenea monitorul oferă peste 1 miliard de culori ce ating 99% din standardul spectrului SRGB, plus microfon și o cameră web încorporate.

Philips 241P6VPJKEB

Reprezentant în seria modelelor ce urmează să fie prezentate la ISE 2016 în Amsterdam este și modelul 241P6EPJEB de 24 inci ce vine echipat cu cea mai nouă tehnologie SoftBlue. Tehnologia SoftBlue protejează ochii și reduce oboseala acestora, atenuând impactul și efectul nociv pe care lumina albastră îl are, fără ca exactitatea și calitatea culorilor originale să aibă de suferit. Drept urmare, utilizatorii au parte de un nivel ridicat de protejare a ochilor în timp ce calitatea culorilor rămâne fidelă și la un nivel profesional.

Citește și:
Etichete: