Acest costum pentru sex în realitatea virtuală e cel mai bizar lucru pe care l-ai văzut

Acest costum pentru sex în realitatea virtuală e cel mai bizar lucru pe care l-ai văzut

Se mai întâmplă uneori să vezi pe internet ceva extrem de bizar, iar acest costum destinat autosatisfacerii e unul dintre ele.

Compania care l-a creat Tenga, iar setul complet combină o cască pentru realitate virtuală, niște sâni de plastic și o mână robotică , toate într-un costum care promite să fie viitorul autosatisfacerii. Pentru că nu are sens să descriem cât de ciudat ar fi întregul proces, vă lăsăm să vedeți în clipul de mai sus. De asemenea, costumul a fost creat pentru jocul Sexy Beach, dar în viitor ar putea fi folosit pentru întâlniri intime în spațiul virtual. Cu alte cuvinte, sexul cu străini nu ar mai necesita deplasare.

De asemenea, senzorii cu care vine costumul trimit impulsuri către corp, pentru a-l face pe purtător să simtă că e atins de o ființă umană reală. Costă 400 de dolari, și, deși cântărește cam prea mult pentru a-ți permite să intri cu totul detașat în joc, acest lucru nu pare să fi fost o piedică. Stocul este deja epuizat, cel puțin deocamdată.

După ce Pornhub a publicat filme create special pentru a fi văzute cu dispozitive cu realitate virtuală, acest costum e încă un pas aproape înfricoșător către un viitor în care realitatea virtuală o poate substitui pe cea concretă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: