Acest cititor de carduri îți permite să-ți accesezi datele mult mai rapid

Acest cititor de carduri îți permite să-ți accesezi datele mult mai rapid

Adata a lansat dispozitivul AI910 Lightning Card Reader Plus.

În prezent, Adata este unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash. Acum, pentru a-și îmbunătăți cota de piață, compania se bazează pe un nou dispozitiv.

Cu porturi SD și Micro SD ce suportă carduri de până la 256GB, AI910 este un dispozitiv care permite utilizatorilor să acceseze date, sa facă back-up și să partajeze conținut pe produse iOS, Android și Windows. Aplicația proprietară Adata i-Memory permite administrarea datelor, cu suport pentru aproximativ 40 de formate de fișier, filme UHD 4K și fișiere mai mare de 4GB.

AI910 benefifciază de certificare Apple MFi, și a fost creat pentru a interconecta platformele cu sisteme de operare diferite. Mulțumită cablului USB și a compatibilității certificate, acesta funcționează cu dispoziive iOS, Android și Windows. Vitezele de transfer prin conectorul Lightning sunt de 30MB/s la citire, respective 20MB/s la scriere.

Adata a inclus porturi SD și Micro SD pe modelul AI910 cu scopul de a oferi utilizatorilor un confort sporit și o paletă extinsă de opțiuni. AI910 poate citi carduri SD și Micro SD la capacități de până la 256GB.

Un mare avantaj al smartphone-urilor cu Android îl reprezintă posibilitatea de a extinde cu ușurință spațiul de stocare. Cu toate astea, de multe ori, cardurile microSD sunt considerabil mai lente decât spațiile de stocare interne ale telefoanelor.

Acest lucru se schimbă, mulțumită eforturilor oamenilor de știință din Coreea de Sud, care ne promit că vom beneficia în curând de viteze de transfer mult mai mari prin standardul UFS. În cadrul cardurilor UFS, rata de citire secvențială ajunge la 530 MB/s, ceea ce înseamnă că, de cele mai multe ori, vei putea să descarci un film Full HD de 5 GB în doar 10 secunde. Cardurile microSD UHS-1 sunt capabile de aceeași performanță în 50 de secunde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: