Acer Predator 21 X este primul laptop cu ecran curbat

Acer Predator 21 X este primul laptop cu ecran curbat

Acer a prezentat noul Predator 21 X, primul notebook cu ecran curbat din lume, precum și modele de monitoare cu tehnologie eye-tracking și serii noi de Predator 15 și 17 cu plăci grafice de ultimă generație, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Predator 21 X este noul produs-erou pentru seriile de gaming Acer. Este primul notebook din lume care vine cu ecran curbat de 21 inch (2560 x 1080) și unghi extins de vizualizare. Totodată, integrează tehnologia eye-tracking Tobii (senzori și software infraroșu) care generează interacțiuni precum țintirea, identificarea inamicilor și acoperirea, prin urmărirea ochiului jucătorului pe ecran.

Acer Predator 21 X_04

Predator 21 X rulează a șaptea generație de procesoare Intel Core și încorporează două plăci grafice.

Acer Predator 21 X vine cu sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe și 2 subwoofere) și sunet Dolby. Notebook-ul dispune, de asemenea, de o arhitectură avansată pentru răcire cu cinci ventilatoare, dintre care treo sunt ventilatoare AeroBlade, ultra-subțiri, din metal, pentru a diminua excesul de căldură în timpul sesiunilor intense de gaming.

Predator 21 X dispune de tastatură mecanică cu switch-uri Cherry® MX și setări personalizate pentru iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte. În afară de aspectul curbat, tastatura numerică a laptopului Predator 21 X este o altă noutate, deoarece poate fi întoarsă și transformată într-un touchpad Precision.

Predator Z271T va fi disponibil în EMEA, în luna octombrie, cu prețuri începând de la 799 de euro, iar XB271HUT de la 899 de euro.

Acer Predator 21 X_07

Citește și: