Această fotografie cu Putin și Obama a declanșat un „război” în Photoshop al internauților

Această fotografie cu Putin și Obama a declanșat un „război” în Photoshop al internauților

În momentul de față, Vladimir Putin și Barack Obama sunt cei mai influenți lideri ai planetei. Cei doi s-au întâlnit în cadrul summit-ului G20 din China, iar un fotograf pe nume Alexei Druzhinin a reușit să imortalizeze cea mai rece privire pe care și-au aruncat-o unul altuia.

Potrivit Kremlinului, cei doi şefi de stat au discutat o oră şi jumătate despre tensiunile din estul Ucrainei şi despre situaţia din Siria, precum și despre securitatea cibernetică. Totul, în contextul în care miniştrii de Externe ai celor două ţări nu au reuşit să ajungă la un acord în privinţa războiului din Siria, potrivit Digi24.

Președintele Obama le-a spus jurnaliștilor că i-a cerut lui Putin ca Moscova să depună mai mult efort pentru aplicarea acordurilor de pace de la Minsk, și că atât timp cât înțelegerea nu este aplicată, Statele Unite vor menține sancțiunile împotriva Rusiei. De asemenea, Obama a spus că întâlnirea cu Putin a fost „constructivă, dar nu concluzivă”. Acesta a mai mărturisit și că este curios dacă liderul rus, care vorbește despre cum caută o soluție negociată în Ucraina, va tolera în continuare un „conflict de joasă intensitate constant” la granița vestică a țării sale, scriu cei de la Europa Liberă.

În orice caz, noi ne-am axat pe partea mai puțin diplomatică a întâlnirii. Fotografia imortalizată era prea bună ca să nu lanseze un adevărat război al utilizatorilor Reddit îndemânați în ale Photoshopului. Le găsiți pe toate aici, iar noi le-am selectat pe câteva dintre cele mai amuzante. Nu știm voi cum vedeți lucrurile, dar nouă ni se par cele mai simpatice cele în care cei mai influenți oameni de pe planetă arată ca un cuplu sufocat de romantism.

Putin versus Obama GIF

Putin versus Obama-5

Putin versus Obama-3

Putin versus Obama-2

Putin versus Obama - 4

Putin versus Obama-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: