Abonații Digi Mobil vor avea parte de și mai mult trafic de date

Abonații Digi Mobil vor avea parte de și mai mult trafic de date

Începând cu 01 iunie 2016, Digi Mobil creşte volumul de trafic de date mobile în reţeaua 3G, inclus în abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 şi Optim Nelimitat, precum şi Avantaj 2, Avantaj 3, fără costuri suplimentare pentru clienţii noi şi existenţi, persoane fizice şi juridice, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Astfel, abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv şi de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare creştere a volumului de trafic la viteză maximă, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună. În acelaşi timp, abonaţii Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 şi Avantaj 3 vor beneficia de o creştere de până la 2 GB, ajungând astfel la trafic lunar de date mobile inclus de până la 5 GBytes.

În plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet nelimitat, clienţii putând naviga pe internet chiar şi după terminarea traficului inclus în abonament, însă la viteze de acces mai scăzute.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 30 GB la viteză maximă în reţeaua 4G. În plus, Digi Mobil le oferă clienţilor săi posibilitatea de a achiziţiona telefoane inteligente cu plata în rate, fără dobândă.

Abonamentele sunt aliniate în totalitate nevoilor şi cerinţelor clienţilor Digi Mobil: voce, trafic de date mobile nelimitat la toate pachetele, o gamă variată de echipamente şi conţinut media disponibil gratuit prin aplicaţia Digi Online şi platforma Digi Play.

Etichete: