ZNAPS rezolvă toate problemele voastre cu cabluri de încărcare

ZNAPS rezolvă toate problemele voastre cu cabluri de încărcare
13:58 20.07.2015

ZNAPS este dovada faptului că cineva reuşeşte uneori să vină cu o idee atât de genială prin simplitate încât este uimitor că nu a existat deja.

Numărul proiectelor disponibile pe Kickstarter este fabulos şi continuă să crească. Puţine dintre proiecte sunt însă cu adevărat originale. Majoritatea vin sub forma unor îmbunătăţiri aduse unui concept original. ZNAPS se află la limită.

Dintr-un punct de vedere putem spune că sistemul de încărcare ZNAPS dedicat smartphone-urilor este inspirat din MagSafe, cablul de încărcare folosit de MacBook-uri încă de la primele generaţii. În altă ordine de idei însă, nimeni nu s-a gândit să până acum să aducă aceea reţetă simplă şi eficientă la telefoane sau tablete. În practică, ZNAPS este modul perfect pentru a preveni trântirea dispozitivelor voastre portabile de pământ, iar dacă nu era evident, aceasta este cauza principală a defectării gadgeturilor.

ZNAPS este format din două părţi. Prina componentă magnetică rămâne inserată semipermanent în portul microUSB sau Lightning al telefonului vostru. A doua componentă magnetică se ataşează la capătul cablului microUSB sau Lightning pe care îl folosiţi de obice împreună cu iPhone-ul sau Android-ul vostru.

Din acel moment, este suficient să apropiaţi cablul de telefon şi se va conecta automat, facilitând atât încărcarea, cât şi sincronizarea datelor. Un avantaj în plus oferit de ZNAPS vine sub forma reversibilităţii portului micro USB. În acest mod şi cei care folosesc un Android, se pot bucura de gradul de flexibilitate la încărcare al lightning.

Nu trebuie neglijat nici faptul că ZNAPS a fost creat sub formă de breloc pentru a facilita transportarea sa împreună cu cheile. Dacă vreţi să vă angajaţi la o promisiune de plată, acceaţi pagina de Kickstarter specifică proiectului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI