Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Națională

Zece cadouri pentru cei care au luat 10 la Evaluarea Națională

Dacă vreți să răsplătiți performanțele remarcabile la Evaluarea Națională, avem câteva idei de cadouri interesante.

În cazul în care elevii din familie au obținut rezultate de excepție la Evaluările Naționale, ne-am gândit să îți oferim o listă cu cadouri pe care să le oferi. Este o posibilitatea de a-i răsplăti pe aceștia într-un mod cât se poate de frumos.

De la ceasuri din lemn și până la drone controlate prin telecomandă, am încercat să includem în lista de mai jos cadouri din toate categoriile de prețuri. Puteți viziona oferta completă a magazinului la care am găsit astfel de gadgeturi AICI.

Ochelari pentru realitate virtuală Immerse VR

Da, majoritatea ochelarilor pentru realitate virtuală sunt foarte scumpi, însă există unele variante accesibile, suficient de bune pentru unii utilizatori. Immerse VR se numără cu siguranță printre acestea și funcționează cu telefoane de orice dimensiuni, inclusiv phablet-uri. Pentru un preț relativ mic, acesta vine dotat cu lentile reglabile pentru cea mai bună vizibilitate, sistem de urmărire wireless a capului și bretele reglabile pentru un plus de confort. Ochelarii Immerse VR pot fi achiziționați de aici.

immerse vr

Manual de limba dothraki din Game of Thrones

Dacă ai urmărit Game of Thrones încă din primul sezon, atunci Drogo a fost probabil unul dintre personajele tale preferate din Game of Thrones. În cazul în care limba vorbită de acesta și de soldații săi te-a pasionat, cei de la Smuff îți oferă cum posibilitatea de a o învăța grație manualului dothraki. Alături de acesta veți primi și un CD audio care vă va fi extrem de util în cazul în care aveți de gând să petreceți un weekend în Essos. Manualul dothraki este disponibil aici.

manual dothraki

Ceas de lemn WeWood Date Bicolor

Dacă vrei să ieși în evidență prin intermediul ceasului tău, nu este nevoie să cheltuiești o sumă impresionantă de bani. Una dintre variantele mai ieftine este ceasul WeWood date Bicolor, care are și avantajul de a suna precum o replică de agățat. Disponibil în trei variante diferite, fiecare dintre acestea fiind fabricat din două tipuri de lemn: Guaiaco din America de Sud, ulm american sau Tasmanian Blackwood, în funcție de variantă, și arțar. Vă puteți cumpăra propriul ceas din lemn de aici.

ceas lemn

Tanc WiFi spion Brookstone Rover 2.0

Nu este chiar un tanc, dar cu siguranță este un accesoriu util pentru orice spion amator. Brookstone Rover 2.0 poate fi controlat prin intermediul tabletei și este capabil să facă streaming video în timp real chiar și pe timp de noapte, grație sistemului infraroșu. Printre altele, acesta beneficiază de o cameră video cu unghi larg și de o rază de acțiune de până la 60 de metri prin WiFi. Tancul WiFi spion poate fi cumpărat de aici.

ceas lemn

Încărcător eco Suntree Solar

Vrei să-ți încarci telefonul dar vrei să contribui și la economisirea resurselor naturale? Atunci încărcătorul eco Suntree Solar este ideal pentru tine. Dotat cu 9 panouri solari, acesta este capabil de a capta lumina solară și de a o transforma în energie care va fi folosită, la rândul ei, pentru a-ți încărca telefonul mobil. Încărcătorul eco este disponibil la ofertă aici.

incarcator eco

Proiector smartphone 2.0

Proiectorul pentru smartphone vă ajută să proiectați conținutul de pe smartphone pe un panou sau perete în timp ce vă relaxați. Desigur, veți fi limitați doar la materiale video, din moment ce telefonul va fi inutilizabil în timp ce se află în proiector. Acesta din urmă folosește o lentilă cu un zoom de 8x, este suficient de mare pentru un iPhone 6 Plus și poate fi cumpărat de aici.

proiector telefon

Dronele WL.

Dronele WL. WiFi și RC au multe lucruri în comun: beneficiază de câte un giroscop pe 6 axe și camere pentru a înregistra și a face poze, poate efectua flipuri 360 de grade și au dimensiuni de 32 x 32 de centimetri. Diferențele apar, însă, la capitolul conectivitate. În timp ce modelul WiFi se poate conecta cu telefonul pentru a transmite în timp real înregistrări video, modelul RC funcționează exclusiv cu radiocomanda, transmițând materiale video pe monitorul integrat și salvându-le pe un card microSD ulterior. Ambele pot fi achiziționate la un preț avantajos de aici.

drona smuff

Hard extern La Cie de 1TB

Ai nevoie de mai mult spațiu pentru conținutul tău, iar hard-ul de pe calculator este aproape plin? Probabil un  hard-extern standard te va ajuta. Dacă îți dorești, însă, ceva cu adevărat special, atunci modelul LaCie este probabil ceea ce cauți. Sub exteriorul cu o formă sferică și placat cu argint se află 1TB capacitate de stocare. De asemenea, LaCie oferă conectivitate USB 3.0 pentru un transfer rapid de date și este disponibil aici.

 

Stilou de printat 3Doodler

Un 3 Doodler este, într-adevăr, cel mai interesant cadou pe care îl puteți face în acest moment. Deși este mai greu de utilizat decât mulți ar bănui la început, 3Doodler oferă posibilitatea de a crea forme impresionante cu un minim de resurse necesare. Pentru a că cumpăra propriul 3Doodler, puteți accesa acest link.

3doodler

Mini tastatură WiFi și Joystick

Fiind un cadou potrivit pentru cei care se joacă în mod constant, acest dispozitiv combină o tastatură de mici dimensiuni cu un joystick pentru a oferi o experiență unică. Ideal pentru un weekend petrecut în casă cu cei dragi, joystick-ul este disponibil la un preț avantajos aici.

joystick

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: