Vezi toate trailerele pentru viitoarele jocuri de PlayStation 4

Sony se pregătește pentru o serie de lansări importante pentru PlayStation 4 în următoarea perioadă, iar acestea sunt toate trailerele. 

Pentru prima oară în istoria companiei, cei de la Sony sunt prezenți săptămâna aceasta la Paris Game Week 2015, conferința anuală de gaming desfășurată anual în Franța. Pentru că nu puteau veni fără câteva noutăți, în cadrul conferinței Sony desfășurată în prima zi a evenimentului au fost detaliate toate titlurile ce urmează să ajungă la publicul larg în următoarele luni.

Dacă erați curioși ce v-au pregătit cei de la Sony în aces final de 2015 și pentru prima parte a lui 2016, setul stufos de trailere de mai sus va reuși cu siguranță să vă potolească setea de jocuri. În acest pachet veți vedea cu vor arăta noile titluri și veți înțelege mai bine mecanica de gaming din altele. Lista include Star Wars: Battlefront, No Man’s Sky, Dreams, Gravity Rush 2, Gran Turismo Sport, Vector – realizat în colaborare cu Avicii, Matterfall de la studiourile Housemarque, Detroit: Become Human de la David Cage, creatorul Beyond: Two Souls, Wild – unul dintre primele jocuri cu o lume deschis[ de la Michel Ancel, creatorul Raynman, Uncharted 4 – ce va integra un mod multiplayer inovativ și nu numai.

Cu alte cuvinte, dacă reducerea de preț de 50 de euro pentru PlayStation 4 pe care ar trebui să o simțim și în România în următoarele săptămâni nu v-a motivat suficient să investiți în consola Sony, în lista de trailere de mai sus s-ar putea să găsiți câteva motive solide.

Alexandru Puiu
06:30 28.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video