WWDC 2015 – Ce anunță Apple în vară: iOS 9 și noul Beats Music

WWDC 2015 - Ce anunță Apple în vară: iOS 9 și noul Beats Music

Pentru că se apropie cu paşi repezi luna iunie, cei de la Apple au anunţat oficial datele în care se va desfăşura cea mai nouă ediţie a WWDC.

WWDC sau are loc în fiecare an în luna iunie, iar 2015 nu este o excepţie de la regulă. Apple tocmai a anunţat oficial că mult aşteptatul eveniment se va desfăşura în perioada 8 – 12 iunie. Un astfel de eveniment vine la pachet cu câteva componente previzibile şi multe altele imprevizibile.

Momentan, suntem siguri că data de 8 iunie va începe cu o prezentare din partea lui Tim Cook şi a altor câţiva directori din conducerea companiei. În respectivul context, vor fi inevitabil anunţate . Eventual, va începe şi propagarea către doritori a unor noi versiuni beta pentru acele sisteme de operare. În trecut, WWDC-ul a fost dedicat aproape exclusiv lansării de software, există însă mai multe indicii care ne fac să credem că s-ar putea să avem parte de câteva noutăţi hardware.

Un iPad Pro cu ecran de aproximativ 12 inci a fost subiectul multor speculaţii în ultimele luni, iar fiind un produs complet nou, poate fi anunţat în afara ciclului anual de lansare pentru tabletele Apple. Mai probabilă decât atât este însă relansarea Beats Music. De când Tim Cook şi compania au intrat în posesia Beats, nu au fost făcute nici un fel de anunţuri pe marginea serviciului de streaming, iar o reinventarea a platformei în jurul Apple ar trebui să aibă loc în viitorul apropiat.

Putem spera şi la un nou Apple TV, dar acesta din urmă are şanse foarte mici de a fi revoluţionar. Mai degrabă, se va manifesta ca un upgrade incremental pentru iteraţia de acum câţiva ani a produsului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: