WileyFox Storm e alternativa perfectă la OnePlus

WileyFox Storm e alternativa perfectă la OnePlus

Dacă vă număraţi printre cei care nu au reuşit să pună mâna pe un OnePlus 2 cu Cyanogen, în curând veți putea investi într-un WileyFox cu specificații similare.

La cât de saturată este piaţa de smartphone-uri, cu greu ai crede că o companie nouă, de care nu ai mai auzit în trecut, îşi mai face curajul să lanseze terminale. Cu toate acestea, WileyFox, o companie britanică aflată la început încearcă marea cu degetul prin lansarea a două smartphone-uri preinstalate cu Cyanogen. Este vorba de WileyFox Storm şi WileyFox Swift.

Primul dintre cele două, WileyFox Storm are un preţ nesubvenţionat de 315 dolari şi se ascunde în spatele unui panou Full HD cu diagonala de 5,5 inci. La interior integrează o combinaţie dintre un Snapdragon 615, 3GB RAM şi 32GB ROM. Având în vedere camera principală de 20 de megapixeli şi cameră frontală de 8 megapixeli, nu ar trebui în nici un moment să vă dezamăgească la capitolul captură foto-video.

Un pic mai ieftin, dar nu mult mai slab ca performanţă este WileyFox Swift în valoare de 204 dolari. Acesta foloseşte un display HD de 5 inci, în timp ce partea de performanţă este asigurată de un Snapdragon 410 şi 2GB RAM. Are o memorie internă de 16GB, dar precum fratele său mai scump, o puteţi extinde prin intermediul unor carduri microSD de maxim 32GB. Cele două camere sunt de 13 megapixeli principală, respectiv 5 megapixeli frontală pentru selfie-uri.

Precomenzile pentru ambele creaţii încep săptămâna aceasta, dar telefoane se vor comercializa doar în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa începând cu luna septembrie pentru Swift şi octombrie pentru Storm.

Similarităţile de politică sunt destul de similare cu cele ale OnePlus. WileyFox nu lansează vârfuri de gamă cu specificaţii zdrobitoare, dar insistă pe aspectele importante ale unei experienţe de utilizare lipsită de distracţii. Interfaţa curată oferită de Cyanogen este un plus semnificativ, iar lipsa aplicaţiilor inutile şi a programelor de tip bloatware este o raritate printre producătorii importanţi de smartphone-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: