Vibease – un gadget erotic pentru iOS si Android [+VIDEO]

Vibease – un gadget erotic pentru iOS si Android [+VIDEO]

Vibease, un vibrator programabil prin smartphone, tocmai a terminat de adunat suma necesara de finantare prin Indiegogo.

Vibease vibrator gadget ios android iphone

Odata cu campania de finantare pentru Vibease, tocmai am aflat ca pe Indiegogo pot fi publicate si proiecte cu o tenta sexuala. Este vorba de un gadget care se afla de mult timp in dezvoltare si care, daca nu ar fi fost vorba de o componenta software foarte bine definita, nu ar fi avut ce sa caute pe Playtech.ro. Spre deosebire de alte ,,unelte” similare, vibratorul din imagine foloseste o conexiune Bluetooth pentru a interactiona cu un iPhone sau un terminal cu Android. Dupa imperechere, exista doua aplicatii care va permit sa-i impuneti comportamentul: Fantasy sau Intimate.

Aplicatia Fantasy este de fapt o colectie de povesti erotice, inclusiv Fifty Shades of Grey, care se sincronizeaza cu vibratorul si-i trimit acestuia comenzi in functie de ceea ce se intampla in poveste. Astfel, daca personajul masculin din poveste afirma ,,Te ating incet”, Vibease incepe sa vibreze mai lent, opusul se intampla cand personajul sopteste ,,Te ating mai tare.” Prin intermediul aceleeasi aplicatii va puteti crea propriile povesti folosind vocea persoanei iubite. Cea de-a doua aplicatie, Intimate, ii permite persoanei cu care aveti o relatie, dar se afla in capatul celalalt al lumii, sa trimita comenzi vibratorului prin intermediul unui smartphone si al unei conexiuni la internet.

Vibease costa 79 dolari si trebuie sa mergeti pe site-ul IndieGogo pentru a comanda unul. Primele dispozitive vor fi livrate in luna octombrie a acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI