WhatsApp pentru iPhone a devenit mai ușor de folosit

WhatsApp pentru iPhone a devenit mai ușor de folosit

Creatorii WhatsApp fac eforturi pentru a lansa actualizări dese, dar rareori acestea integrează funcții complet noi care vă fac viața mai ușoară.

La momentul lansării iOS 8, cei de la Apple s-au lăudat cu o funcție aparent simplă intitulată Quick Reply. Aceasta vă permitea să răspundeți la mesaje fără să mai intrați în aplicația omonimă. Dacă primeați un SMS, direct din notificarea de pe ecranul de blocare, printr-un swipe, puteați începe să redactați un răspuns. Astfel erați mult mai eficienți, câștigând timp.

Deși a trecut mai bine de un an de când Apple a introdus respectiva funcție, ea nu a fost preluată de alți dezvoltatori pentru că pur și simplu nu era posibil. Abia în iOS 9 gigantul din Cupertino a devenit un pic mai flexibil în ceea ce privește implementea Quick Reply de către terți în propriile aplicații.

Din fericire, primii care s-au gândit să profite de integrarea Quick Reply sunt cei de la WhatsApp. Ca urmare, prin intermediul celei mai noi versiuni pentru respectiva aplicație, ați câștiga abilitatea de mai răspunde mult mai rapid la mesaje scrise, după cum se poate vedea în captura de mai jos.

Singura restricție legată de Quick Reply în WhatsApp ține de versiunea de firmware pe care o aveți pe iDevice. Aceasta funcționează doar pe iOS 9.1, sistemul de operare pe care Apple l-a lansat în urmă cu aproximativ o săptămână, cu o colecție stufoasă de emoji-uri pe care le puteți folosi în mesaje și câteva particularități noi legate de Live Photos pe iPhone 6S. Ca urmare, este foarte important să vă faceți update la iPhone, dacă nu ați făcut-o deja, altfel nu vă veți putea bucura de noua funcție.

WhatsApp-for-iPhone-Quick-Reply-iPhone

Citește și: