WhatsApp este folosit în aproape jumătate din procesele de divorț din Italia

WhatsApp este folosit în aproape jumătate din procesele de divorț din Italia

Un infografic scoate la iveală câteva lucruri foarte interesante în legătură cu WhatsApp, aplicație deținută de Facebook.

WhatsApp este una dintre cele mai mari achiziții efectuate vreodată de un gigant din domeniul tech, costându-i pe cei de la Facebook nu mai puțin de 19 miliarde de dolari în urmă cu mai bine de un an. La acel moment, Mark Zuckerberg denumea WhatsApp una dintre puținele platforme care au potențialul de a depăși cifra de un miliard de utilizatori. Puțini știu, însă, că înainte de Facebook, Google a dorit să cumpere WhatsApp cu suma de 10 miliarde de dolari.

WhatsApp încă nu se ridică la nivelul așteptărilor șefului Facebook, însă un infografic apărut pe internet scoate la iveală câteva aspecte foarte interesante în legătură cu aplicația și oamenii care se află în spatele ei. WhatsApp este a cincea cea mai descărcată aplicație de pe Play Store, având în același timp doar 55 de angajați.

Infograficul a fost împărțit de cei de la Phonearena într-o serie de imagini. Acestea ne indică, de asemenea, că 72% dintre toți utilizatorii WhatsApp folosesc aplicația zilnic. India este cea mai mare piață, cu peste 70 de milioane de clienți. Există, totuși, și statistici mai ciudate. Un exemplu bun este cea care afirmă că în Italia, mesajele pe WhatsApp sunt folosite ca dovezi în 40% dintre toate divorțurile. În astfel de situații începem să apreciem cu toții utilitatea unor aplicații care blochează WhatsApp, precum cele recomandate într-un articol recent pe Playtech.

Etichete: