Vom avea un nou Star Wars în fiecare an

Vom avea un nou Star Wars în fiecare an

Cei de la Disney, după ce au investit câteva miliarde de dolari în achiziția francizei, plănuiesc câte un film Star Wars în fiecare an.

Poate părea incredibil, dar imediat se fac 40 de ani de la lansarea primul Star Wars în 1977. De atunci, respectivul film s-a transformat într-o instituție. Nu mai este de mult timp vorba doar de 6 filme lansate până acum sau de un brand pe care îl găsiți pe cești sau tricouri. Există seriale TV, cărți, electronice și electrocasnice, toate în jurul aceluiași concept.

Vestea bună pentru cei care au crescut împreună cu acest filme vine de la Disney, proprietarul deja de câțiva ani al francizei ne asigură că vom vedea mult timp de acum înainte conținut original creat în jurul personajelor voastre favorite din universul Star Wars.

Conform celor de la The Wired, care au o sursă apropiată de compania americană, Star Wars are mari șanse să nu moară niciodată. Această afirmație se traduce prin faptul că există proiecte clare ca în fiecare an, Star Wars să ajungă pe ecranele cinematografelor cu o nouă poveste, pe termen nelimitat. Ca urmare, cel puțin cât vor mai cumpăra fanii Star Wars bilete la film, este important să rețineți că Disney va continua să finanțeze producția lor.

Personal, am o reticență majoră față de o serie de filme ce va ajunge anual în cinematografe, dar dacă banii nu vor fi o problemă, avem toate șansele să fim impresionați. ,,Acest filme nu vor fi doar conectate între ele. Acesta nu este modul în care funcționează acum afacerea de divertisment internațional. Uitați de secvențele finite, acum este vorba de serii infinite.” Adam Rogers de la Wired a descris foarte bine principiul seriei de filme Star Wars ce va începe luna viitoare cu Star Wars The Force Awakens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: