Videoclipul care ne arată cât de rapid poate zbura o dronă

Videoclipul care ne arată cât de rapid poate zbura o dronă

Un nou videoclip ne arată că filmările realizate cu ajutorul dronelor pot fi extrem de interesante.

În ultimul timp, dronele au avut parte, probabil, de mai multă publicitate negativă decât ar fi meritat. Într-adevăr, de multe ori acestea au fost folosit în moduri necorespunzătoare, ajungând să deranjeze numeroase persoane. Însă, în cazul în car se află într-un mediu izolat, acestea sunt capabile de a realiza videoclipuri extrem de reușite. Dovadă a acestui lucru este un nou videoclip apărut pe YouTube, în care un pilot ne arată cum ar trebui pilotat un astfel de dispozitiv.

Materialul a fost filmat în Spania, atât în jurul cât și în interiorul unui spital abandonat. După cum scriu cei de la Sploid, filmul realizat de Charpu FPV ne prezintă dronă care parcurge diversele etaje ale clădirii, pătrunde prin spații înguste și zboară pe holuri cu viteze foarte mari. Canalul de YouTube al utilizatorului are numeroase  videoclipuri similare, astfel că dacă sunteți interesați, nu trebuie decât să accesați acest link.

Desigur, un astfel de dispozitiv nu este tocmai ieftin. În descrierea videoclipului sunt incluse și linkuri către toate componentele folosite pentru a realiza materialul. Împreună cu echipamentul de filmat, prețul acestora depășește ușor suma de 1.000 de dolari.

Etichete: