Versiunile viitoare de Shazam vor fi mult mai utile prin noi funcţii

Versiunile viitoare de Shazam vor fi mult mai utile prin noi funcţii

După ce a trecut prin mai multe actualizări radicale de performanţă, în curând, populara aplicaţie va fi bună pentru mult mai multe lucruri.

Dacă aveţi un iPhone, un Android sau orice alt smartphone, şansele să nu fi instalat Shazam sunt infime. În definitiv, respectiva aplicaţie vă face viaţa semnificativ mai uşoară prin prisma faptului că , autorul şi albumul din care face parte, pentru fiecare melodie pe care aţi auzit-o într-un bar sau pe coloana sonoră a unui film.

Printr-un update foarte important pe care îl vom vedea introdus în Shazam în curând, aplicaţia va învăţa să recunoască diverse tipuri de obiecte şi să afişeze informaţii relevante pornind de la o simplă imagine. Astfel, dacă scanaţi o cutie de cereale, aflaţi informaţii nutriţionale. În cazul scanării unei carcase de DVD, puteţi sări rapid la coloana sonoră a filmului şi o puteţi achiziţiona.

,,Faimosul buton albastru pe care utilizatorii noştri îl îndrăgesc va continua să rămână pe ecranul principal al telefoanelor, dar va face mult mai multe lucruri.” Astfel a definit în câteva cuvinte CEO-ul Rich Riley schimbarea care ni se pregăteşte pentru Reuters.

În contextul în care cei 100 de milioane de utilizatori reprezintă o sursă importantă de venit pentru creatorii Shazam prin reclame, achiziţii de muzică şi accesarea de diverse servicii de streaming, rămâne să vedem în practică schimbările radicale care ni se pregătesc.

Citește și: