S-a dat drumul la reducerile de vară pe Steam

S-a dat drumul la reducerile de vară pe Steam

În fiecare vară suntem asaltaţi cu reduceri pe , menite să ne motiveze să luăm cât mai multe jocuri, iar 2014 nu este o excepţie de la regulă.

steam-summer-sale reduceri jocuri

Dacă aveţi o pasiune pentru la preţuri imbatabile, atunci cu siguranţă aţi aşteptat de ceva timp reducerile de pe Steam din perioada verii. Nu de alta, dar, în mod obişnuit, jocurile de PC nu sunt foarte accesibile. În definitiv, nu ne permitem toţi să dăm 60 de dolari pe un joc, dar ne-am dori totuşi să nu-l piratăm ca să ne jucăm online în multiplayer.

Ca o soluţie la toate problemele noastre legate de gaming, Steam Summer Sale a început ieri şi va continua până pe 30 iunie. Oferta de jocuri este foarte variată şi aveţi toate şansele ca unul sau mai multe dintre titlurile voastre favorite să poată fi achiziţionat la un preţ mai mic în perioada imediat următoare. În imaginea de mai sus puteţi vedea o mostră infimă pentru reducerile la care să vă aşteptaţi. Ca fapt divers, acestea variază enorm de la dezvoltator la dezvoltator şi merg până la 80% din preţul real al unui titlu.

Ofertele vor fi împărţite în două categorii mari pe care nu trebuie să le rataţi. Este vorba de flash deals, care durează 8 ore, şi daily deals, care se schimbă o dată la 24 de ore. Cu alte cuvinte, ar fi bine să faceţi un efort ca în următoarele 10 zile să intraţi la fiecare 8 ore pe Steam, dacă nu vreţi să rataţi o super ofertă. Apropo, dacă nu ajungeţi în faţa computerului prea curând, ca să porniţi Steam, aveţi în vedere că puteţi face achiziţi şi online de pe orice browser, accesând store.steampowered.com.

Citește și: