Vă aduceţi aminte de Tamagotchi? S-a transformat într-o aplicaţie de Apple Watch.

Vă aduceţi aminte de Tamagotchi? S-a transformat într-o aplicaţie de Apple Watch.

În funcţie de vârsta pe care o aveţi, este imposibil să nu vă aduceţi aminte de , una dintre primele jucării inteligente al copilăriei mele.

Iniţial a fost vorba de un breloc prin intermediul căruia vă creşteaţi propriul animal de companie. ce necesita atenţia voastră pe întregul parcurs al zilei. În format digital, trebuia hrănit, trebuia spălat, trebuia să vă jucaţi cu el şi să întreprindeţi alte câteva sarcini pentru ca acesta să fie fericit şi sănătos.

De-a lungul anilor, cei de la Bandai au adus numeroase actualizări conceptului de Tamagotchi. inclusiv prin transformarea sa dintr-un dispozitiv dedicat într-o aplicaţie de mobil. Animalul de casă virtual a primit zilele trecute un nou update în momentul în care a ajuns pe ceasul vostru inteligent de la Apple. În contextul în care ecranul jucăriei originale Tamagotchi este foarte apropiat de display-ul unui Apple Watch, experienţa finală s-ar putea să fie foarte apropiată cu cea de acum 15 ani. În plus, prin prisma faptului că aveţi ceasul în permanenţă la încheietură, şansele de a-l neglija sunt mult mai mici.

În principiu, nu este deloc exclus ca notificările constante provenite de la Tamagotchi să vă frustreze şi să nu treacă prea mult timp până veţi dezinstala aplicaţia. Trecând însă peste acest scenariu fatidic, noua aplicaţie de Apple Watch poate fi descărcată din AppStore contra sumei de aproximativ un dolar.

tamagotchi_apple_watch-640x388

Citește și: