Hatchi – o aplicaţie care aduce jocul Tamagotchi pe Pebble

Hatchi - o aplicaţie care aduce jocul Tamagotchi pe Pebble

În cazul în care copilăria voastră a implicat un mic , respectiva experienţă poate fi recreată acum de Hatchi, care aduce Tamagotchi pe Pebble.

hatchi pebble watch tamagotchi

Faptul că ceasurile inteligente Pebble se numără printre primele dispozitive de acest gen care suportă aplicaţii terţe începe să fie un avantaj din ce în ce mai important. Deşi vorbim de un ecran cu cerneală electronică care, în teorie, nu poate să fie gazda unor aplicaţii foarte complexe, cei de la Portable Pixels s-au hotărât să demonstreze contrariul.

Hatchi, una dintre primele aplicaţii ale respectivei echipe de dezvoltatori, recreează cu o precizie foarte mare experienţa pe care o trăiam în anii ’90 printr-un Tamagotchi pe Pebble. Animalul de casă virtual, care creştea în timp real şi necesita atenţia noastră permanentă pentru a rămâne „în viață”, a ajuns acum pe Pebble. Mai mult decât atât, pe ecranul alb-negru al smartwatch-ului, genul acesta de joc pare să arate chiar mai bine decât pe alte gadgeturi moderne, precum smartphone-uri sau tablete.

Dacă sunteţi curioşi, au trecut deja 17 ani de când Bandai of Japan a creat şi în fiecare an este sărbătorit respectivul concept printr-o aplicaţie  Android omonimă foarte bine pusă la punct.

Citește și: