Utok Explorer 4, un telefon rezistent cu baterie la fel de rezistentă

La puțin timp după lansarea modelului UTOK Dorel 4, cei de la UTOK anunță și lansarea telefonului Explorer 4. Acest rugged smartphone are certificare IP68 și promite autonomie de până la 30 de zile în stand-by. 

UTOK Explorer 4 are specifcații decente, care pot face față majorității sarcinilor.

Mai exact, smartphone-ul vine echipat cu un procesor quad-core de 1,3Ghz, are 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare (extensibil prin card microSD).

Display-ul este de 4 inch cu rezoluție 480×854, iar camerele foto sunt de 8, respectiv 1,3MP.

Totuși, cel mai mult impresionează bateria și autonomia pe care o promite. UTOK Explorer 4 vine cu un acumulator de 4500 mAh. Asta se traduce, spune compania, într-o perioadă de stand-by de până la 30 de zile și până la 17 ore de convorbire.

UTOK Explorer 4 este smartphone-ul destinat celor ce doresc cele mai importante funcții la printr-o simplă apăsare de buton. Preluarea și respingerea apelurilor, precum și formarea unui numar SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe laturile smartphone-ului. În plus, camera foto de 8 megapixeli poate fi activată prin intermediul unui buton.

Utilizatorii UTOK Explorer 4 se pot bucura de beneficii precum o lună de conținut gratuit în aplicațiile Seenow și Zonga, 100 de cărți preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicația de suport UTOK Now, precum și de iaBilet.

Telefonul poate fi cumpărat de AICI.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: