UTOK Dorel 4 e rezistent ca un bolovan și stă ”treaz” până la 30 de zile

UTOK Dorel 4 e rezistent ca un bolovan și stă ”treaz” până la 30 de zile

UTOK a anunțat lansarea smartphone-ului rugged UTOK Dorel 4. Acesta vine cu un înveliș dur, menit să reziste la condiții extreme, și cu o baterie mare care oferă o autonomie considerabilă.

UTOK Dorel 4 are certificare IP68, însemnând că este rezistent la apă și praf, și vine cu un display de 4 inch protejat de Gorilla Glass. Are un procesor quad-core de 1,3Ghz și 1GB memorie RAM, însemnând că face față cu brio la activitățile de zi cu zi.

Spațiul de stocare este de 8GB și poate fi extins prin card microSD de maximum 32GB. Camerele foto sunt de 8, respectiv 1,3MP.

Conectivitatea 3G, WiFi, GPS si Bluetooth 4.0, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, precum și senzorii ca busolă, accelerometru, de proximitate, de lumină și giroscop completează lista specificațiilor noului UTOK Dorel 4.

Totuși, cel mai mult impresionează bateria și autonomia pe care o promite. UTOK Dorel 4 vine cu un acumulator de 4500 mAh. Asta se traduce, spune compania, într-o perioadă de stand-by de până la 30 de zile și până la 17 ore de convorbire.

Fiind un rugged smartphone destinat mediilor de lucru externe solicitante, UTOK Dorel 4 dispune de butoane speciale de accesare rapidă a funcțiilor importante precum SOS, activarea ecranului, preluarea și respingerea apelurilor, și accesarea rapidă a camerei foto.

UTOK Dorel 4 poate fi cumpărat  la prețul de 1.299 lei de AICI.

UTOK-Dorel-4-4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: